21 Ocak 2018 Pazar

Chicharito'da come to Beşiktaş çılgınlığı konu Meksika da tartışılıyor

Pepe ve Vida'nın transferlerinde 'Come to Beşiktaş' çağrısıyla etkili olan Beşiktaşlı taraftarların yeni hedefi, Chicharito (Küçük Bezelye) lakaplı Javier Hernandez.
Siyahbeyazlılar, Meksikalı forvetin sosyal medya hesabına binlerce 'Come to Beşiktaş' mesajı yolladı. Kartal'ın Chicharito ilgisi ülkesinde de yankı uyandırdı. ESPN Meksika, bir programında konuyu gündemine getirdi.

'UYUM SAĞLAYABİLİR Mİ?'
Programda, Chicharito'nun Devler Ligi'nin son 16 turunda Bayern Münih'le karşılaşacak olan Beşiktaş'auyum sağlayıp sağlayamayacağı irdelendi. İngiltere basını da Slimani, Giroud ve Sakho için girişimlerdebulunan ancak somut ilerleme kaydedemeyen siyah-beyazlıların, Chicharito'yu transfer listesinin başına aldığını yazdı.

29 yaşındaki Chicharito, dün West Ham'ın, Bournemouth ile 1-1 berabere kaldığı maçta 64'te oyuna girip takımına eşitliği getiren golü attı. Chicharito 22 maçta toplam 5 gol kaydetti.?

ARSENAL WELBECK'İ GÖZDEN ÇIKARDI!
Forvet transferinde adı Beşiktaş'la anılan Danny Welbeck için İngiliz basınından yeni bir iddia geldi. Dün gazetelerde yer alan haberlerde, Aubameyang ve Mkhitaryan'ı kadrosuna katmaya hazırlanan Arsenal'in, Welbeck'in transferi konusunda kolaylıksağlayabileceği belirtildi. Bu iki oyuncunun gelişi sonrası oynama şansı azalacak olan İngiliz milli futbolcunun da takımdan ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi.

PEPE VE TOSİC ANTALYA'DA YOK
Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Pepe ve Tosic, Antalya'ya götürülmedi. Bugün savunmanın göbeğinde Mitrovic ile birlikte yeni transfer Vida görev yapacak. Orta ikilide Atiba-Oğuzhan'a dönüş yapması beklenen Şenol Güneş'in hücum hattını Quaresma, Talisca ve Babel'den oluşturacağı, ileri uçta ise Cenk'in gidişi sonrası ilk forvet konumuna yükselen Negredo'yu oynatacağı öğrenildi. Bu arada dün yaptığı trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılan Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin ciddi bir durumunun olmadığı bildirildi.

VİDA'YA SEVGİ SELİ
Dün yaptığı idmanın ardından Antalya'ya giden Beşiktaş'ı coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Siyahbeyazlı futbolseverler, özellikle yeni transfer Domagoj Vida'ya büyük ilgi gösterdi. Bu arada yolculuk öncesi BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Gökhan Töre'nin 26. doğum günü kutlandı. Kulüp de resmi Twitter hesabından Töre'nin maç görüntülerinin yer aldığı video paylaştı.

kaynak (sabah gazetesi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About