19 Mayıs 2017 Cuma

Kombinelerdeki sadece 6 maç devredebilme maddesi üzerine

Kulüp koltukları satışa çıkarmadan önce bunun duyurusunu yaptı sezon için 6 müsabakada kartını devredebilirsin eğer başka maçlarada gitmeyeceksen  kulübe devredersin kulüp satar puan olarak passo kartına yükler sonra yine kullanırsın bunlar açıkça söylenmiş bunda bir problem yok.

Sezon 34 maç 17 si içerde en az 3 te Şampiyonlar ligi maçı 4 tane de Kupa maçı olsa 24 maçlık bir seride % 25 opsiyon vermiş kullanıcıya bunu da önceden duyurmuş e zaten 8-10-15 maça gidemeyeceksen bırak başka taliplileri alsın 32.800 kombineden bahsediliyor ve talep rakamının 75.000 olduğu söyleniyor (passo.com.tr ve kulüp) şu durumda hiç bir sıkıntı yok 6 maç kuralı gayet yerindedir ve karaborsacıların önünü bi nebze almak için yerinde bir karardır. Ha yine karaborsa yapanlar çıkmayacak mı maalesef yine çıkacak ama kulüpte bu kadar hamle yapabiliyor işte anlayış göstermek gerek.
Kombinesi olan adam maçlara gitsin gidemiyorsada 6 maç devretsin yine gitmiyorsa kulübe devretsin güzel düşünce..


Şampiyonluk yolunda başarılar Beşiktaş.

3 yorum:

  1. Bir çok insan 2 kombine almış, peki bunun amacı ne? Amaç belli, 6 maç satsam kombine fiyatının 2 katını kazanırım mantığı ama kalan 18 maç o koltuk boş kalacak umrunda değil adamların, yazık çok yazık.

    YanıtlaSil
  2. Boş kalma diye bişey yok klube devrediyorsun

    YanıtlaSil
  3. Her ne olursa olsun yanlış bi karar. Transferi sadece sezon başı belirlenecek 3 tc için serbest yaparsın. Kombine sahibi gidemediği maça kardeşini babasını arkadaşını yollar. Hatta ortak kombine alınır.

    Devir için tc sınırı koyup belli kişilere sınırsız devir hakkı olmalıydı. Bu sayede ortak almak isteyenler bile mağdur olmazdı ayrı kalmazdı.

    Hamle yapılması güzel ama eksik.

    YanıtlaSil

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About