6 Mayıs 2017 Cumartesi

Bi şeyler dönüyor bir hakeme 1 haftada 3 ncü maç veriliyor Beşiktaş yönetimi artık Susmamalı

Maçın Hakemi Fırat Aydınus Fb maaşlı personeli olsa daha fazla hizmet edemezdi son 24 derbide apaçık bir şekilde fb ye çalışmış bu da rakamlara yansımış, isminin açıklanmasi ve sonrasında fb cephesinde  en küçük bir açıklama bile yok. Bunun niye böyle olduğu ise malum.

Fırat Aydınus'a önce geçen hafta Cumartesi Trabzonspor maçını (5 sarı kart 1 kırmızı kart) hafta içi Göztepe-Sivas maçını (8 sarı 2 kırmızı kart) veren anlayış 8 gün gibi bir sürede bu derece kritik maçlara çıkmış bir hakeme neden ligin en önemli maçını vermektedir, fizik ve mental olarak bitmiş olduğunu nasıl görmezler maç içinde oyunu terk edip giden sonrada geri dönen bir oyuncuyu görmediğini söyleyecek kadar fanatik fenerbahçe sempatizanı olan bir hakemi nasıl görmezler...

Beşiktaş yönetiminin bu derece suskun olması kabul edilebilir bir durum mudur? Başakşehir takımı oyunculari gazeteci darp edip dövüp aldıkları cezalarla verilen indirimlerle kulübün güya kadro dışıları ile resmen ödüllendirilirken yönetimimiz  neden tek kelime bile etmiyor, Göksel Gümüşdağ'ın Tff kulüpler birliği ve futbolu yöneten tüm brimlerdeki gücü etkisi bilinirken bu denli sessiz olmak mantıkla izah edilebilir mi.

Efendiliğimizi sömürüyorlar bu düzgün tarz bu akıllı doğru bilimsel tarz ülkenin futbol ekseninde her zaman hain planlar alçakca cezalar ve planlı katil hakem atamaları ile cevap buluyor
Zaman susma zamanı değildir haramiler ortada aleni cirit atıyor ve bizler sadece ne olacak nasıl olacak nasıl bitecek acaba diye sadece izliyoruz.

İzlemeyelim SAVAŞALIM


savaşanlar mukaddesatı için çarpışanlar asla kaybetmezler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About