8 Mayıs 2017 Pazartesi

Düşlerim ol Gülüşlerim ol Şampiyon Beşiktaş'a güvenin

Futbolla alâkası çok olmayan, sadece alışkanlıktan dolayı bir takımı olan, skor tabelasında olandan ötürü "oleyyy" ya da "üzüldüm valla" yazabilen kişileri hep anlamaya çalışmışımdır. Sonra düşünürüm, Futbolun spor dışında 90+ dakikalık bir yaşam özeti olduğunu anlasalar, bu hissi acaba gerçekten birkez olsun yaşasalar onlarda bizi anlarlarmı diye. Sanırım bir futbol müsabakasında yaşadığımız duygu fırtınasının verdiklerini/aldıklarını bildiğimiz için bize hayat bazen daha anlamlı geliyor, bu yüzden şanslıyız.






Beşiktaş - Fenerbahçe maçının 90 +3'nün 30.saniyesinde Dünyanın en mutlu insanlarının, 35.saniyede yaşadığı şok tepkisinin hiç bir bilim dalında formülü/teorisi/pratiği olduğunu sanmıyorum. Ben 7 dakika oturduğum yerde sabit kalmışım, biliyorum ki sen de, senin arkadaşın da, onun arkadaşı da. Yaşamın birebir kopyası bu spor olayının içinde bu kadar olmak benim için büyük mutluluk, sizde bu keyifi sürün.






Avantaj kelime anlamı olarak "üstünlük sağlanan şey, kazanç, yarar" demektir. Beşiktaş son 2 haftada kaybedeceği 5 puanın kazanç ve yararını bugün görüyor. Yani 10 gün önce sağladığı üstünlük bugün kaybedeceği şeyler içindi, şimdi +2 ile yine en önde ve bunu başarmış Hoca ve oyuncularıyla en büyük aday. Bundan şüphe duyabilirsiniz ama enseyi karartıp düşerseniz ne inandığınız şeye faydanız olur ne kendinize bir çıkarınız.






Beşiktaş çok büyük bir kulüptür, bu büyüklük kazandığı kupalar ve başarıların yanında asla yok olmayacak kadar güçlü olmasındandır. Şenol Güneş ve onun takımı kalan maçlarda gereken neyse sonuna kadar yapıp, tıpkı geçen sezon 30.haftada +3 puan avantajıyla girdiği ligi bitirdiği yerde olacaktır, bundan zerre şüphem yok, hiç kimseninde olmasın.






İşin taktiği, olanı, olmayanı, hatası üzerine yazdık okundu bitti. Yaşam gibi sana dün yaptığın hataların yarın yapmaman gereken hatalar olduğunu öğretti dün akşam 90 dakikalık hayat. Şimdi tekneleri hafiften çalıştırıp kıyılara yanaşma vaktidir, dün akşam bir arkadaşıma söylediğim gibi "Senin gözlerin kadar güzel kutlayacağız bu sene şampiyonluğu sana söz" diyorum hepinize.






Bu yazıyı okuduktan sonra kendinize bir kahve yapın ve bu sözlerin olduğu şarkıyı açarak bağırın Şampiyon Beşiktaş'a;


"gel benim ol, sözlerim, gecelerim kalsın gündüzlerim ol, düşlerim ol gülüşlerim ol.."






Twitter.com/Muaresma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About