17 Mayıs 2017 Çarşamba

29 haftada 2 maç kazanan Bursanın son 5 haftada 5 maç kazanıp düşünce Beşiktaşı suçlaması hikayesi


"evet bi şike vay, şike vay, valla vay"

bu amına soktumun komodo ejderleri kendilerine bakmazlar, bu maç ile alakalı değil de götlerinden uydurdukları teoriler ile konuşurlar.

29 haftada 2 maç üst üste kazanamadan toplamda 5 (!) maç kazanan bursaspor, artık her nasıl bir sihirli değnek değdiyse son 5 (!) maçın tamamını kazanıyor.

beşiktaş fenerbahçe'ye kaybedince psikolojik olarak bitmiş -dile kolay 11 puandan şampiyonluk çalınmış- biri ligden düşmesi haftalar önce kesinleşmiş adanaspor olmak üzere kalan 3 maçta da mağlup olmuş.

sen koca 29 haftada 2 maç üst üste kazanamadan toplamda 5 maç kazanabildiğin bir ligde son 5 maçın tamamını kazan bu temiz, pak, haklı ama beşiktaş ligden kopup psikolojik olarak bitip, son 3 maçı kaybedince şike öyle mi?

sen evindeki rizespor maçına kameraları bile alma, ilk yarısını 2-0 geride kapattığın maçı 2. yarıda rakibi neredeyse tekme tokat döve döve 4-2 kazan, rizeli futbolcular maç sonu "ölümü ilk defa bu kadar yakın hissettik" desinler ama sen temiz, pak galibiyet serisi almış ol öyle mi?

29 haftada 2 maç üst üste kazanamayan futbolculara değil, böyle rezil bir takım kuran yöneticilere değil beşiktaş'a salla öyle mi?

durun durun 1 sene öncesine de gidelim de kimmiş şikeci, iyi öğrenelim.

1 sene önce son hafta. altay, istanbulspor deplasmanında. bursaspor ise evinde genclerbirliği'ni ağırlıyor.

istanbulspor, altay karşısına tam kadro çıkıyor. ideal kadrosuyla.

genclerbirliği ne yapıyor? ideal 11'inde olan:

gökhan tokgöz
filip deams
el saka
ahmed hassan
tomasz gregory zdebel
souleymane youla
deniz barış

oynamadı maçta. kaleci gökhan haricindeki oyuncular kadroda bile yoklardı.

orhan şam 17 yaşında süper lig'deki 2. maçına çıkıyordu ki ilk defa ilk 11'de yer alıyordu. bir sonraki süper lig maçına çıkması 1 sene sonra olacaktı bu adamın.

istanbulspor-altay maçı berabere bitti, bursaspor, genclerbirliği'ni 3-1 mağlup etti ve bursa 36 puanla ligde kalırken altay 35 puanla ligden düştü.

genclerbirliği'nin sizin karşınıza 7 as oyuncusundan yoksun çıkması şike değil, beşiktaş 1 sezon sonra yenilince şike yani öyle mi orospunun evlatları?

siz 1 sezon önce düşmeyi hak etmiştiniz. bir önceki sezon şaibeli şekilde de olsa ligde kalmışsın, adam gibi takım kuracağına rezil bir takım kurup 29 haftada toplam 5 maç kazanmışsın ama düşmenin sorumlusu beşiktaş öyle mi?

sizin yetiştiğiniz tarlanın gübresini veren çiftçinin karısını sikeyim.

şimdi siktirin gidin kulüp tarihinizi iyi öğrenin amına kodumun komodo ejderleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About