30 Mayıs 2017 Salı

Kartal Yuvalarında 🌟🌟🌟forma bereketi 400.000 geçiliyor



15. şampiyonluğunu kazanan siyah beyazlıların 3. yıldızı da formaya takmaya hak kazanması Kartal Yuvası’na yaradı.
Kartal Yuvası Genel Müdürü Esra Hoşcan, şampiyonluğun kesinleşmesiyle tüm ürünlere yoğun ilgi gösterildiğini belirterek, “Ama özellikle kutlama ürünleri olan bayrak, atkı, forma satışları çok arttı. Zaten şampiyonluk için özel bir koleksiyon hazırlamıştık ve şampiyonluğumuzun ilanıyla eş zamanlı olarak satışa sunduk” dedi.

400 bin adet

Kartal Yuvası’nın 2016-2017 sezonu kapanışı için 400 bin adetlik forma satış hedefi var. Bunların büyük kısmının şampiyonluk kutlamaları sırasında satılması bekleniyor. Hoşcan, “2017-18 sezonu formalarımız 3 yıldızlı olacağı için taraftarımız elbette çok heyecanlı. Önümüzdeki sezon için forma satış hedefimizi yüzde 50 artırarak 600 bin adede çıkardık” diye konuştu. Hoşcan, finansal rakamlarına da değinerek, gelecek sezon 130 milyon TL’lik ciro hedeflediklerini aktardı.

Mağazalarda kutlamalar çerçevesinde kapanış saatlerini değiştirdiklerine de değinen Esra Hoşcan, cadde mağazalarının gece yarısına kadar açık olacağını, talep olduğu sürece Vodafone Arena ve Beşiktaş’ın daha uzun süre açık kalabileceğini kaydetti.

Avrupa’ya online satış

Kartal Yuvası, BJK’nın lisanslı ürünlerini satan mağaza zinciri. Eskiden BJK Store olan mağazaların ismi Türkçeleştirilerek Kartal Yuvası adını aldı. Türkiye genelinde 85 mağazası bulunuyor. Kartalyuvasi.com.tr üzerinden de online satış yapılıyor.
Mağaza zinciri online olarak Avrupa’ya da yayılıyor. Birkaç hafta içinde kartalyuvasi.eu yani Avrupa e-ticaret sitesini de aktif hale getirecek.

Alıntı milliyet.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About