2 Mayıs 2017 Salı

yapılmış en iyi Şenol Güneş eleştirisi

Ekşi sözlükten alıntıdır https://eksisozluk.com/entry/67858162

süleyman'ın mührüdür şuanki türkiye liginde.
şenol güneşe kim sahipse şampiyon odur. sezon başlamadan söylerim bunu.

seneye beşiktaş'ta olursa, 3. kez şampiyon oluruz.
benim düşüncem ise biraz daha farklı. muhtemelen şuan yönetimle sık sık tartışıyorlar. beşiktaş tarihinin en önemli virajına adam elinde 13 kişilik kadroyla girdi. devre arasında kulüp güç kaybetti. bugün mitrovic'e 4.2 milyon euro sayılacağına olcay-kerim frei kadroda tutulsaydı (ffp nedeniyle frei satılmak zorunda kalındı), şenol güneş ligde en az 3 puan artıdaydı. belki uefa'da da bir tur daha geçmiştik, as oyuncuları bir defacık da olsa dinlendirebildiğimiz için. veya mitrovice sayılan 4.2 yerine, bir tane eli yüzü düzgün stoper alınsaydı da durum aynıydı.

sezon başında, şenol güneş futboluyla alakasız bir dolu adam alınacağına (bunlara talisca da dahil, ama talisca şapkadan tavşan çıkarttığı için bir şekilde entegre edildi), gomez-sosa "tipinde" (kalitesinde değil) iki futbolcu alınsaydı da şuan takım farklı yerdeydi.

takım geçen yazdan beri düzenli olarak güç kaybediyor ve şenol güneş var gücüyle takımın devrilmesini engelliyor. ama artık yoruldu, kolları kopacak neredeyse.

eğer bu yaz yine kendisine tezat bir dolu adam, transfer sezonunun son gününde takıma katılırsa eylül ayı içinde istifayı basar. tahammül edeme çünkü. yönetimin düzenli bir şekilde batırmaya çalıştığı kulübü, sırf kendini paralayarak kurtarmaya gücü yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About