1 Mayıs 2017 Pazartesi

Beşiktaş kaybedince olanlar ve realite

Ligde son 5 maça giriyoruz Beşiktaşımız 4 puan önde lider,

Beşiktaşımızın çıktığı her maçı amasız kazanmasını istiyoruz arzu ediyoruz bunun için delirenlerimiz bile var, ancak bu bir oyun ve her oyunda kazananın karşısında bir kaybeden oluyor ve Beşiktaşımızda  kaybedebiliyor, bunun nasıl ne şartlarda olduğu tabiki önemli tartışılmalı analiz edilmeli geniş çerçeveden değerlendirilmeli ama Beşiktaş kaybettiği vakit bazı klasik tepkiler belirdi bunlar önemli:

1 nci kesim renkliler Beşiktaşımız bu sezon Karabük Kasımpaşa maçlarındada kaybettiğinde kendilerini şampiyon lider vs ilan etmişlerdi Beşiktaş rüyası buraya kdr demişlerdi bir sürü hayal kurmuşlardı olmadı olamadı buyrun işte geldik sonlara liderlik bayrağı hala Beşiktaşta boşuna heycanlanıyorsunuz, manasız.

2 nci kesim yayıncı kuruluş gazete satamayan renkli medya programları izlenmeyen tv kanalları bunlar her daim Beşiktaş a bel altı vurdular hakem kolluyor  hatalı hakem şu bu diye sacmasapan yalan kurgu argümanlarla vurdukça vurdular saldırdıkça saldırdılar ama nafile Beşiktaş hepsini susturdu susturmaya devam edecek.

3 ncü kesim tek işi Beşiktaş düşmanlığı olan futbol dünyasının teröristleri bunlarda Şenol hoca gitsin diye yalan haber yapan Gokhan inler rahatsız diye kurmaca yayınlar yapan Tolgay Trabzonda diye gercekle ilgisi olmayan nice haberle Beşiktaşın içini karıştırmakla  mesul sözde gazeteci köşe yazarı paralı tetikçiler bunlarda mağlubiyetlerden sonra fena palazlanıyorlar 2 haftadır BJK şampiyon diye çuvalla sipariş haber geçip algı oyunları oynayanlarda bunlar.. farkındayız lakin boş değil meydan..

Beşiktaşlı olup takım hiç yenilmesin isteyen arkadaşlar çok sinirleniyorlar Hoca'ya futbolculara ağza alınmayacak küfürler sözler aşağılamalar bunları görünce insan gerçekten üzülüyor 3 hafta sonra bu takım bizi şampiyon ilan edecek arkadaşlar yapmayın etmeyin tabiki eleştireceğiz noksanları madde madde yazacağız ama küfürle nereye varılabilinir kim varmış takıma zarar verecek şeylerden lütfen  sakınalım.

Dün gece Başakşehir stadında Beşiktaşın yanında olan arkadaşları örnek alalım deplasmanda verdikleri o eşsiz destek 3-0 a rağmen susmamak takımı alkışlamak olur böyle kaybettiğinizde daha fazla yanınızdayız diyen o tutkuyu örnek almalıyız helal olsun onlara..

Son sözümüz pfdk mhk tff ye dönen oyunların hakem atamalarının maç saati çakallıklarının verilen verilmeyen cezaların hizmet edilen odakların dönen nice dolapların farkındayız, sizde ayık olun gideceksiniz yaşanan Beşiktaş fırtınası sizi koltuklarınızdan edecek.. savaş devam ediyor hodri meydan..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About