30 Mayıs 2017 Salı

Beşiktaş'ı hakemlerle şampiyon oldu sanan 13 puan gerimizdeki algıcı salaklar :)


daha senelerce 17'ye karşı bir yarışacak gibi gözüken, gerek gs sözlükte gerek twitter'da fener hesaplarında zırıl zırıl gözyaşına sebep olacak olan göz bebeğimiz. sırf zevkine açtım bugün gs sözlük, ne bileyim twitter'da feneronline falan okudum. agalar gülmekten gebermek isteyen açsın okusun.

adamlar ciddi ciddi kendi takımlarının daha iyi olduğunu düşünüyor, şaka değil buna inana var vallahi ulan ya hahaha. kendi takımları übermiş süpermiş de hakemler önlerini kesmiş. abi insan olan utanır şu cümleleri kurmaya. harbiden utanır ya. ulan bak bırak takımlarının iyi olmasını bizim yaptığımız tempoyu sezon boyunca bir maçı bırakın herhangi bir maç içinde 15 dk bile yakalayamamış, oynadığımız futbolun yarısını oynayamamış adamlar gelmiş semihli sabirili tolgalı, hasan alili ismailli ozanlı kadrolarını adam yerine koyuyor ya.

beni en çok sevindiren de bizi hakemlerin kolladığını ve bu sebepten şampiyon olduğumuzu falan sanmaları. bunu savunmaları cidden güzel bir şey çünkü böyle devam ettikleri müddetçe daha bunlardan bi bok olmaz senelerce.

bir tanesi sırf bizimle berabere kaldı diye samandıra da meşalelerle futbolcu otobüsü karşılar, azizin köpeğidir çoğu. bir diğeri sabrisine, semihine, xelçuğuna bakmaz ama bizim hakkımızı yediler diye salya sümük ağlar. ulan biz önceki senelerde bunlara benzer şeyler dediğimizde ki biz gerçekten haklıydık sizin gibi boş boş konuşmuyorduk bilen biliyor el çeken kalecileri, sürülern tarlararı falan, ne diyordunuz? büyük takım değilsiniz, büyük olsanız hakemler sizi de tutar falan gibi salak salak şeyler söylüyordunuz. e ne değişti şimdi?

abi iki yüzlüsünüz. cuk diye oturan başka tabir bulamıyorum. iki yüzlüsünüz. ve egonuzda boğulup gideceksiniz inşallah.

hadi hakem, tff, demirören diye zırlamaya devam edin. bizim şampiyonlar ligi için transfer çalışmalarına başmamamız gerek, önümüzdeki senenin şampiyon kadrosunu da kurmak gibi bir işimiz var.

neyse daha çooooook zırlayacaksınız dediğim gibi laleler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About