9 Aralık 2017 Cumartesi

yeni ve büyük katılımlı bir kartal yuvası organizasyonu düzenlemenin zamanı gelmedi mi

Büyük Beşiktaş taraftarının başta gelen özelliklerinden biri iyi gün kötü gün bakmadan ayırmadan kulübünün yanında durmasıdır, gelinen noktada Beşiktaşımız şampiyonlar liginde başarılı bir şekilde üst tura çıktı ligde şampiyonluğun en güçlü adayı olmak kaydıyla mücadelerine devam ediyor,
ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum dolar kurunun hali ortada Son kongrede borcumuzun 2 milyar tl ye dayandığınıda öğrendik, daha önce 6 kere yaptığımız gibi yine mağazalara akın edip kulübümüze maddi destek sağlamalıyız kulübün buna ihtiyacı var, personel maaşlarının ödenebilmesi için banka borçlarının sporcu borçlarının ve daha nice gider kaleminin Cevirilebilmesi için Beşiktaşımızın her 1 liraya ihtiyacı var..

işte bu yüzden kışa merhaba dediğimiz şu zamanlarda bizde kartal yuvalarına akalım 1-5-20-50-200 tl hiç farketmeksizin herkes kendi kesesine durumuna ihtiyacına göre kartal yuvalarından alış verişlerimizi yapalım hem biz ihtiyaçlarımızı gidermiş olalım hem Beşiktaşımız kazansın ve dayanışmamız ile Kulübümüz daha da güçlensin.

bulunduğu il ve ilcede kartal yuvası bulunmayan taraftarlarımız kartalyuvasi.com.tr üzerinden online olarak alış veriş yapabilirler, Avrupada ikamet eden taraftarlarımızda https://www.kartalyuvasi.eu/tr/ den alış veriş yapabilirler.

tüm satış kanalları için: https://www.kartalyuvasi.com.tr/satis-noktalarimiz

soru ve önerileriniz için: https://www.kartalyuvasi.com.tr/iletisim

sosyal medya özellikle twitterdaki Beşiktaşlıların yakın zamanda böyle bir organizasyon düzenlemeleri hem taraftarın sinerjisini artıracak hem kulübe destek olmuş olacağız hem de şu günlerde 350.000 e yaklaşan forma satışlarımızı arttırmak için iyi bir fırsat olacak.. Beşiktaşımıza destek olmak için hepimiz üzerimize düşen fedakarlığı yapalım bu kulüp hepimizin..

1 yorum:

  1. Kartal yuvası da fiyatlarda biraz güzellik yaparsa çok güzel olacak. Dar gelirli insanlar da orijinal ürün alabilsin. Onlar da mutlu olsun.

    YanıtlaSil

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About