16 Aralık 2017 Cumartesi

Beşiktaşlılar Passat medyasının algı soytarılıklarını iyi görmeli

hâlâ utanmadan son 2 sene hakemle şampiyon oldunuz falan yazan iğrenç ötesi, tuvalet kağıdı yapsalar götümü silmeyeceğim tıynette rakipleri olan takımdır. fanatiklikten gözü dönmemiş haklıya hakkını veren rakip taraftarları ve gazetecileri tenzih ederim. 


passat medyasında çalışıp da objektif olduğunu iddia eden mehmet demirkol gibileri de çok dikkate almamak lazım. hadi diğer dinozorlar gerizekalı + kötü insanlar bunlardan bi bok olmaz. 

ama rıdvan gibi, demirkol gibi, meleke gibi kafası tilki gibi çalışan kuzu postu giymiş kurtlara dikkat etmek lazım. fener maçından önce fenerbahçe'nin masayı devirmesi lazım lafları, maçtan sonra palabıyık iyi yönetti maçı 9 kritik kararda 7 doğru lafları, gs maçından sonra terim olsa beşiktaş'ı böyle oynatmazdı hakemle uğraşırdı diyenler, iyi niyetli falan olamaz. böyle insanları özellikle beşiktaşlılar iyi dinlesin ve değerlendirsin. 

medya okur yazarlığı diye bir kavram var, buna taraftarımız aşina olmalı. 

beşiktaşımız iyi yolda, taraftar, hoca ve yönetim kenetlenmiş durumda. yıllarca masada hakkımızı yemeye çalıştı bu çakallar, bir arada kalamadığı için camia dağıldık gittik hep. ama bu sefer müsade etmeyeceğiz. en sonunda bunların hepsi ya ağız değiştirecek ya da yok olup gidecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About