9 Aralık 2017 Cumartesi

Başkanın 100 milyon taraftar hedefi bir gün gerçek olur mu

Başkanın ülke sınırlarını da aşan büyük bir hayali var 100.000.000 Beşiktaş taraftarı, bu savını da Chelsea, City vb. örneklerle anlatıyor daha küçük semtlerin takımlarının Çin'de Malezya'da bile taraftarı var bizim niye olmasın daha büyük ve köklü bir kulübüz mazimiz başarılarla dolu Hali hazırda 20 milyonu aşkın taraftara sahibiz zaten..
Başkanın bu hayali gerçekleştirilmesi mümkün bir hayaldir  geçen sene uefa çeyrek finalisti, bu senenin CL de namağlup grup lideri olarak turlayan son iki senenin süper lig şampiyonu Beşiktaş zaten hali hazırda yurt içinde muazzam bir ivme ile taraftar kazanıyor, Come to Beşiktaş ile ciddi bir kitle Beşiktaşı tanıdı tanımak istiyor ve takip ediyor, Quaresma, Talisca, Oğuzhan, Negredo, Medel, PEPE tüm dünyanın dikkatini çeken başarılı oyuncular ve daha niceleri takımla başarılı performanslar ortaya koyuyorlar, son Bjk-Gs maçı onlarca ülkede canlı yayınlandı (not gs-fb maçı 2 ülkede yayınlandı).

Beşiktaş büyük bir sinerji yaratmış durumda twitterda Facebookta büyük takipci sayılarına ulaşmış durumda Türkiye dışında Almanlar, Araplar, İngilizler çokca takip ediyorlar hesabı twitterda 3.300.000 e varan takipçi sayısı ile en aktif futbol hesabı olarak hep zirvede..

Beşiktaş taraftarının Vodafone ARENA da yarattığı sinerji tüm dünyanın dikkatini çekti Leipzig maçında tribunlerimiz tüm Avrupaya haber oldu Porto maçında Portolu oyuncular tribünü alkısladı büyük bir hayranlıkla BEŞİKTAŞı takip ediyor  bunu fırsata çevirmek elimizde kısmen başarıyoruz da ama daha büyük taraftar akımları ve sayının artması için en büyuk kıstas başarı ve iyi bir yönetim kurulu, taraftarımız her türlü olumlu hareketi yapıyor zaten, yolun sonu aydınlık kulübe destek olalım.. tum dünya Beşiktaşın son 16 daki rakibi kim olacak diye bekliyor.. oradan çıkartacağımız başarı ve lig şampiyonluğu ile çok daha büyük kazanımlar bizi bekliyor.. Yarınlar bizim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About