31 Ekim 2017 Salı

Fikret Orman'ın bugün yaptığı kritik açıklamalar



İşte Başkan Orman'ın sözleri: "Galatasaray kaybetse de 5 puan önümüzde. Demek ki başarılı bir dönem geçirmişler. Ama daha çok sular akar. Kış dönemi gelecek, sakatlıklar olacak, takım içindeki huzuru etkileyen şeyler… Mayıs ayına kadar bir süreci var. Onun için fikstür ile ilgili bir şey söylemeye gerek yok.
Bazen şans sizin yanınızda, bazen de aleyhinize olur. Şansla alakalı olarak görüyorum. Puan farkları çok yakın. Galatasaray da aşağısıyla yakınlaştı. 2 maç kaybetsen 10. sıraya gidiyorsun. Rekabetin olması güzel. Puan kayıplarını kimse kendi açısından istemese bile marka değeri açısından önemli.


 Ben Türkiye’deki rekabetten çok mutluyum. 5 tane şampiyonluk kazanmış takımın yanında Başakşehir’in performansı önemli. Kayserispor da iyi. Fenerbahçe maçında bunu gösterdiler. Göztepe ve Akhisar da iyi. Takımlar iyi olsun.
- Bir şey iyi gitmeye başladığı zaman aşağıya çekmeye çalışıyorlar. İlk 3 sene neler çektiğimizi herkes bilir. G.Saray 2 defa şampiyon oldu, F.Bahçe şampiyon oldu. Toplumumuzda maalesef böyle şeyler var. Pusuda bekliyorlar. Daha da üzücüsü bunların içinde Beşiktaşlılar var. 3 Temmuz'un üzerinden 7 sene geçti. Hala 3 Temmuz'dan medet ummak doğru şey değil.

"Beşiktaş, Galatasaray'la Çin'de maç yapsın"

- Globalde büyümemiz lazım. Dünya markası olduğumuz günü sponsorluk rakamlarımız artacaktır. Beşiktaş dünya çapında işler yapması lazım. Çin, Endonezya, Azerbaycan, Irak, İran, Arap yarımadası ve Kuzey Afrika hedeflediğimiz noktalar. Her yerde Uzakdoğu projemizi anlatıyoruz, başka kulüpler de yapsınlar ki ligimizin marka değeri yükselsin diye. Manchester United'ın dünyada 650 milyon taraftarı var. Manchester şehrine gitseniz 300-400 bin taraftarı yoktur. 1992-93 sezonunda bu işlere başlamışlar. Örneğin Beşiktaş gitsin Galatasaray'la beraber Çin'de maç yapsın.

- Kulüpler Birliği Başkanı Dursun bey ağabeyimiz. Kulüpler Birliği'ne F.Bahçe Başkanı giderse ben de giderim. Şekip Mosturoğlu bizim arkadaşımız, ama ikinci başkan. Başkanın olmadığı, ikinci başkanın olduğu yerde ben oraya katılamam. Benim saygınlığım, camiamın saygınlığıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About