4 Ekim 2017 Çarşamba

Beşiktaş stat gelirleri ne kadar


yıllık minumum 40.000.000 euro gibi rakamlara (Lig+Şampiyonlar ligi) yükselmiştir; Loca satışları, kombine satışları, bilet satışları maç günü Kartal yuvası ve diğer stat gelirleri, şeref turu gelirleri Bjk müzesi gelirleri maksimum rakamlarına ulaşmıştır Beşiktaş taraftarının kombinelere localara şeref turu organizasyonuna ve  müzeye gösterdiği yoğun ilgi de gelirlerin artmasına vesile oluyor.

 Beşiktaş hali hazırda 147 locanın tamamını satmış durumda 32.400 kombinenin tamamı satılmış durumda.. Beşiktaş yönetimi gelir artırıcı çalışmalarına devam ediyor kulüp stat içindeki mekanlardan fast food lokonta banka Gsm operatörü cafe ve fotografçılara kiralamaları ile de büyük gelir elde ediyor, özel nişan ve düğün organizasyonlarında da
kulüp kiralama ve organizasyon düzenleyebiliyor, divan kurulu ve kongreler statta yapılıyor artık otellere ya da konferans salonlarına yuksek ücretler ödenmiyor.

Kulüp binasının Bjk plazadan stada taşınması ile de plazadaki yerlerin boşalması ve yeni kiralamalarla gelirler arttı. Beşiktaş çok daha iyi olacak desteğe devam..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About