25 Ekim 2017 Çarşamba

Ekşi'den: Açık ve net bir şekilde Beşiktaş üzerine yoğun bir saldırı var Taraftar birleşsin



dört köşeden saldırıya uğrayan takımdır. bunu buradaki aptal fanatiklerin anlamasını beklemiyoruz. zaten, kendilerinde biraz beyin olsa son zamanlarda yaşananların ardından neyin ne olduğunu görürlerdi.


beşiktaş yönetiminin taraftarın sözüne itibar edip gereken adımları atması gerekiyor.
daha önce fb-gs derbilerinde onlarca kez futbolcuların hakemlere küfürler ettiğini gördük. birbirlerine küfürler ettiklerini gördük. daha geçen sezon bir takımın toplu bir şekilde gazetecilere meydan dayağı attığını da gördük. bunların ardından söz konusu kişilerin adliyeye gidip ifade verdiğini görmedik. geçen sene 4k görüntü eşliğinde ana avrat söven volkan demirel'in pfdk'ya sevk edildiğini görmedik.

açık ve net bir şekilde beşiktaş üzerine bir saldırı var. beşiktaş taraftarının birlik olması gerekiyor. bu yapılanlara yönetim ses çıkarmıyorsa taraftar ses çıkaracak. çıkarmak zorunda. bırakın buradaki asalaklara laf yetiştirmeyi de takımınıza destek olun. 2003-2004 sezonu ne yaptılarsa aynısını yine yaparlar. anlayana kadar iş işten geçmiş olur. bu takım sahipsiz değil. şimdi destek zamanı.




kaynak: https://eksisozluk.com/entry/71644284u

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About