8 Ekim 2017 Pazar

Serdar Bilgili Fikret Orman Seba'dan sonra en başarılı başkan

Beşiktaş'ın 100. yılında şampiyonluk yaşayan eski Başkan Serdar Bilgili TRT Spor'da yayınlanan Spor Bahne adlı programda birbirinden önemli sözler sarf etti.


İşte Bilgili'nin o ifadeleri;

"Hayatımın önemli bir dönemi. Hayatımın en verimli dönemini ben Beşiktaş'a vakfettim. Ben başkan olduğum dönemde bütçemiz 6 milyon dolardı. Ben bıraktığımda 65 milyon dolara çıkardım. Beşiktaş'ın 100. yılında şampiyonluk yaşayan eski Başkan Serdar Bilgili TRT Spor'da yayınlanan Spor Bahne adlı programda birbirinden önemli sözler sarf etti. İşte Bilgili'nin o ifadeleri; "Hayatımın önemli bir dönemi. Hayatımın en verimli dönemini ben Beşiktaş'a vakfettim. Ben başkan olduğum dönemde bütçemiz 6 milyon dolardı. Ben bıraktığımda 65 milyon dolara çıkardım. Şu an 200 milyon dolar seviyesinde. Beşiktaş geride kalmıştı, yönetim olarak gerideydik. Yönetim olarak değişiklikler yapmaya çalıştık. Hatalar da yaptık. Bunun bir okulu yok, okulu varsa ben Süleyman ağabeyin okulundan çıktım. En yüksek okul. Biz geldiğimizde İnönü Stadı'nın geliri 1 milyon dolardı. Bıraktığım zaman 12 milyon dolara çıkardık. Taraftarların yerlerini değiştirdik. Kimse memnun olmadı ama gelirler arttı. Biz 2002 yılında sponsor ile stadın adını değiştirecektik ama beni yerden yere vurdular. İnönü'nün adı değişmez dediler. Şimdiki stat gözlerimi doldurdu. Fikret Orman müthiş bir iş yaptı. Helal olsun, üstüne 2 şampiyonluk. Harika iş yaptı Fikret Orman" "Fikret Orman, Süleyman ağabeyden sonra en başarılı başkan. Son derece başarılı. Bu sene de şampiyon olacak belki. Ben Fikret Orman'a hak ettiği saygının verildiğini düşünmüyorum. Omuzlarda gezdirilmesi lazım. Fikret Orman'ın yaptıklarını keşke ben yapabilseydim." Şu an 200 milyon dolar seviyesinde. Beşiktaş geride kalmıştı, yönetim olarak gerideydik. Yönetim olarak değişiklikler yapmaya çalıştık. Hatalar da yaptık. Bunun bir okulu yok, okulu varsa ben Süleyman ağabeyin okulundan çıktım. En yüksek okul. Biz geldiğimizde İnönü Stadı'nın geliri 1 milyon dolardı. Bıraktığım zaman 12 milyon dolara çıkardık. Taraftarların yerlerini değiştirdik. Kimse memnun olmadı ama gelirler arttı. Biz 2002 yılında sponsor ile stadın adını değiştirecektik ama beni yerden yere vurdular. İnönü'nün adı değişmez dediler. Şimdiki stat gözlerimi doldurdu. Fikret Orman müthiş bir iş yaptı. Helal olsun, üstüne 2 şampiyonluk. Harika iş yaptı Fikret Orman"

"Fikret Orman, Süleyman ağabeyden sonra en başarılı başkan. Son derece başarılı. Bu sene de şampiyon olacak belki. Ben Fikret Orman'a hak ettiği saygının verildiğini düşünmüyorum. Omuzlarda gezdirilmesi lazım. Fikret Orman'ın yaptıklarını keşke ben yapabilseydim."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About