4 Ekim 2017 Çarşamba

Güncel: iOS 11.0.2 güncellemesi geldi pakette neler var

iOS 11 için bir yandan ilk büyük güncelleme yenilikleri beklenirken diğer taraftan düzenleme güncellemeleri devam ediyor. Büyük çaplı güncellemenin iOS 11.1 sürümü olması bekleniyor. Bu sürüm şu an için beta aşamasında. Fakat iOS 11 üzerinde ciddi hatalar var ve bu hataları gidermek için bir yandan da ara sürümler yayınlanmaya devam ediyor. iOS 11.0.2 güncellemesi de bu ara düzenlemelerden bir tanesi olarak karşımıza çıktı. Henüz yeni yayınlanan iOS 11.0.1 sürümünden bir hafta sonra gelen iOS 11.0.2 serisiyle beraber ise yine düzenlemeler yapıldığını görüyoruz. Yeniliklerden aşağıda bahsedeceğiz.

iOS 11.0.2 Neler Sunacak?

iPhone modellerinde çok sıkıntılı bir sistem ile karşı karşıya kalmamıza neden olan iOS 11 güncellemesinin, ikinci düzenleme versiyonu olarak karşımıza çıkan iOS 11.0.2,yine hatalarda iyileştirmeler getiriyor. Genel olarak iPhone hatalarını gideriyor olsa da iPad
modelleri içinde düzenlemeler yapan yeni sürümün, yenilik konusunda çok bir şey getirmediğini görüyoruz. Düzenlemelerden bahsetmek gerekirse;
  • iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelinde uzun süredir konuşulan ses sorununun giderildiği belirtiliyor. Bu seri sonrasında iPhone 8 modellerinde yaşanan cızırtının yazılımsal olarak son bulduğu açıklaması geldi. Buna karşın gürültü engelleme sisteminde de düzenlemeler yapıldı.
iOS 11.0.2
  • Şifreli e-postaların görüntülenmemesi ve açılmaması gibi sorunlara neden olan hatalar giderildi.
  • Son olarak fotoğraflar kısmında, tamamen değil ama bazı fotoğraflarda kaybolma ya da gizli konuma geçme sorunları giderildi.
  • Ayrıca bir de pil iyileştirmesi söz konusu.
iOS 11.0.2 sürümüyle beraber gelen genel düzenlemeler bu şekilde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About