4 Ekim 2017 Çarşamba

Beşiktaş'ın ilk yarıda kalan maçları üzerine (lig+CL)

kaynak:  https://eksisozluk.com/entry/71162418


genclerbirligi (d)
monaco (d)
basaksehir
alanya (d)
monaco
goztepe (d)
akhisar
porto
malatya (d)
galatasaray
leipzig (d)
kayseri (d)
osmanli
sivas (d)

lig fiksturu icin yorum yapacagim ama cl maclarini da eklendim ki hangi maclara hafta ici mac yapip cikacagi net olsun diye.

simdi herkes galatasaray'in zor maclarini oynamadigindan falan bahsediyor da, besiktas'in bu fiksturu de bol puan kaybina acik. basaksehir ve gs maclarini gecelim, onlar zaten zor mac. ust uste ve sogukta gidilecek malatya, kayseri, sivas deplasmanlari enterasan. ayrica goztepe deplasmani da su ana kadar zor bir yer olacagini gosterdi. gencler, alanya, akhisar ve osmanli maclari ise su ana kadar ki form durumlariyla daha rahat gozukuyor. isin ilginci ayni takimlarla nispeten rahat 4 mac galatasaray'in kalan fiksturunde de mevcut (genclerbirligi, alanya, akhisar, osmanli ve hepsi ic saha).

simdi besiktas kalan maclarin hepsini de kazanabilir, demek istedigim o degil.
bu sezon ligde kimin kimlerle oynadiginin, kimlerle macinin kaldiginin pek onemi yok gibi. ozellikle her deplasman zor geciyor, alanya trabzon'da 3-0'dan mac falan aliyor. bu kosullarda ligin her haftasi onemli ve galatasaray icin derbi oynamadan bile olsa 5 puan fark cok iyi. 5 puan besiktas icin ise tabi ki kapatilabilir bir fark ama galatasaray'in derbi fiksturune guvenilmemesi lazim, zira fikstur herkes icin zor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About