20 Nisan 2018 Cuma

ilk başta tiyatro diyorlardı, sonra tahrik dediler baktılar yemiyor şarlatanlarına operasyon başlıkları attılar,


Biz yaralarımızı sarar, dikişlerimizi söker yolumuza bakarız, ya siz!
Biz Fenerbahçeli dostlarımızla yine tatlı sert atışacak, oturup Alex mi Sergen mi tartışacağız, siz çıktığınız o çukura şarlatanlarınız ve TV’leriniz köşe yazarlarınızla defolup gideceksiniz. Ya siz bizi yüzsüzlüğünüzle yeneceksiniz ve futbol bitecek ya da biz sizi yenip futbolu Avrupa seviyesine çıkaracağız. Gerçi biz 20 senedir o seviyedeyiz ama neyse! Fenerbahçeli dostlarımız olayın farkındadırlar diye düşünüyoruz. Umarız operasyon saçmalığına inanmıyorlardır!
Hiç Beşiktaşlı, yerde  yatan Şenol Hocayı, Tolga Zengin’in ölmüş annesine edilen küfürü, köpeklerin saldırdığı A takım sorumlularını, hakemi, doğranan Beşiktaş’ı unutmasın, biz asla unutmayacağız, sizin gibi olmayacağız ama sizin yaptıklarınızı da unutmayacağız!
İlk başta tiyatro diyorlardı, sonra tahrik dediler baktılar yemiyor şarlatanlarına operasyon başlıkları attılar, şimdide 3 temmuz diyorlar. Belki kendiniz yersinizde, sizden başka kimse ye-mez-ler!
Biz yaralarımızı sarar, acılarımızda kendi içimizde unuturuz da sizi ne yapacağız, bu vicdansızlıkla yaşamanız diğer bütün canlılara hakaret. Akşam yaşananlar ortada medya ağa babalarını aklayacak. Aklamak zorundalar yoksa aç kalırlar!
Ne yani siz bu olaylardan Beşiktaş’a ceza gelmeyecek mi sanıyorsunuz, daha olaylar sürerken TV başında yorum yapan yorumcu müsveddesi yok Fenerbahçe’ye operasyon yok provokasyon, ağalar kimse inanmıyor dediklerinize. Aklama çabalarınızı anlıyoruz sonuçta; köpekler yemek yedikleri kaba pislemezler de; ama bu adam 65 yaşında 65, yerde yatan 65 yaşında bir adam, babanız dedeniz anneniz babaanneniz yaşında. Yemişim ulan sizin futbolunuzu. Yabancı madde yağdırdığınız adamlar milyon dolarlık adamlar, daha 1 ay önce o adamlar sizin sürekli milliyetçilik tasladığınız o bayrakla Avrupa’da ses getiriyordu. Geçmiş olsun deyin utanmaz arlanmazlar sizi! Yalandan da olsa geçmiş olsun!
Biz yaralarımızı sararız dikişlerimizi sökeriz biz yine şarkılar türküler marşlar söyleriz boğazın sahipleri olarakta. Sizin bu kaos, bize operasyon yapıyorlar bize şunu yapıyorlar bize bunu deyip her şeyi yapıp ondan sonra pişmiş kelle gibi kendinizi savunmanız, ak kaşık görmeniz, TV’lerdeki şarlatanlarınızı yandaş kanallarınıza çıkıp yok 15 Temmuz yok 3 Temmuz. Ye-mez-ler artık. Dünya bizi biliyor sizi, dün gece bütün dünya gazeteleri sizi yazdı, ünlü oldunuz bakın 10 senedir Edirne’yi geçemiyordunuz, tebrikler geçtiniz. Gurur duyun!
Siz değil miydiniz Trabzon şehri haritadan silinsin, can güvenliğimiz yok diyen. Siz değil miydiniz bize kapı kolu attılar diyen, o zaman birileri Trabzonspor’a operasyon yapıyorlar, e belki Trabzonspor ceza alsın diye ağababalarınız yaptırmıştır, sonuçta siz hep böyle demiyor musunuz? Holiganlığınızın kendini yaptığınız her şeyi size birileri yaptırıyormuş gibi davranmanız sizi aklamaz, sizin aklama çalışmanız bizi aptal yerine koyduğunuzu gösterir ama biz aptal değiliz, siz holigan vicdansız ve sıradan sığsınız. Her olaydan sonra çıkıp ağlayıp sızlayıp kendinizi aklama çalışmanız komik kendi taraftarınızda yemiyor. Siz İnönü’deki maçta yapmaya çalıştınız ama kimse sahaya inmedi, bizim oyuncumuz beş maç ceza aldı, yine siz aklandınız. Kaos olmadığı sürece bizi yenemeyeceğinizi biliyorsunuz!
Bu olaylar Beşiktaş veya Trabzonspor stadında olsaydı, şuan Türkiye’de Trabzon şehir olarak silinmiş ve biz gezi olaylarına bağlanıp terörist ilan edilmiştik. Düşünün en azılı Beşiktaş düşmanı emeğimizi çalanların en büyük hırsız hakem Toroğlu bile yaptığınız “3 Temmuz fetö o bu gibi” komik kendinizi aklama çalışmalarınızı yemedi. Ye-mez-ler.
Şenol Güneş fobinizin 2011 senesi ile alakası olabilir mi? Biz değil sizin şarlatan yorumcularınız söylüyor, hazımsız başarıyı çekemeyen güruhtan ibaretsiniz. Ağababalarınızda aynı, şimdi çıkıp diyecek ki 3 temmuzun devamı; ki ben bu yazıyı yazarken çıkıp bize “operasyon düzenlediler 3 temmuz fetö dhkpcpkk işid elnusra vs bir sürü bomboş konuşma yapmış”.
Geçmiş olsun dese, biz zaten hazırdık affetmeye ama bizim umudumuz işte. Gerçi sizden umudu kendi taraftarınız kesmiş ama neyse! Aykut Hocam, çıkıp konuşsana burada şampiyon olmak zor tacımızı çaldılar diye, bak adam hastanede yatıyor, solcu sosyalistsin hocam, hadi konuşsana, korkma biz arkanda olacağız! Yapamazsın hocam korkuyorsun, kimse sana bu futbol mantığı ile takım emanet etmez. Konya Fener arası gider gelirsin hocam!
65 yaşında adama geçmiş olsun yok, niye çünkü yavuz hırsız. Çünkü 50 senedir Fenerbahçe’ye operasyon saçmalığı ile 20 senedir kendisi başkan. Kendi aklı başında taraftarınızda yemiyor bunu artık. O tribünleri o hale sokan sizsiniz efendiler. Her maçtan önce TV’de düşmanlık naraları atanlar, 90 dakika maçı 5 gün konuşanlar. Şenol Hocaya Şenor diyenler, yandaş kanalınızda insanları alenen tehdit edenler. Sizsiniz bunun sorumlusu, biz dünyanın en büyük takımları ile oynadık siz kimseniz de sizden çekineceğiz.
Biz yaralarımızı saracağız, biz o stada gelip yine futbol oynamaya çalışacağız, Motorları mavilikler ile süsleyip fosseptik çukurlarınıza geri gömeceğiz.
O yapanları o saldıranları çıkarın, adalete teslim edin, gerçi adalet sadece bir saray adı ama yine de bir umut!

 “sisler bulvarına akşam çökmüştü
omuzlarımıza çoktan çökmüştü
kesik birer kol gibi yalnızdık
dağlarda ateşler yanmıyordu
deniz fenerleri sönmüştü
birbirimizin gözlerini arıyorduk

sisler bulvarında seni kaybettim
sokak lambaları öksürüyordu
yukarda bulutlar yürüyordu
terkedilmiş bir çocuk gibiydim
dokunsanız ağlayacaktım
yenikapıda bir tren vardı

sisler bulvarında öleceğim
sol kasığımdan vuracaklar
bulvar durağında düşeceğim
gözlüklerim kırılacaklar
sen rüyasını göreceksin
çığlık çığlığa uyanacaksın
sabah kapını çalacaklar
elinden tutup getirecekler
beni görünce taş kesileceksin
ağlamayacaksın! ağlamayacaksın!
Atilla İlhan/ Sisler Bulvarı…

Ercan Nogay Alper
İletişim: Ercannogayalper@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About