13 Nisan 2018 Cuma

Akhisar Beşiktaş maç yazısı ekşiden..

beşiktaşımızın sanılanın aksine rahat bir oyunla 0-3 kazandığı maç olmuştur.

beklediğimden daha rahat bir maç izlediğimi söylemeliyim. akhisar maçları bizim için her zaman sıkıntılı geçen maçlar olmuştur. maçın başında babel ile bulduğumuz gol maçın bizim adımıza rahat geçeceğinin göstergesi oldu. daha sonra topa sahip olarak oyunu sürdürdük. negrodo'nun pozisyonu iyi takip ederek ikinci golü atması takımı daha da rahatlattı. yine topa sahip olarak oyuna hükmederken, gereksiz top kayıpları ile önde yakalanarak rakibe birkaç pozisyon verdik. 
ikinci yarıda ise yine babel'in güzel golü ile maça başlamış olduk. skor akhisar adına döndürülemez bir noktaya geldi. rakibi tebrik etmek istiyorum. ellerinden geldiğince oyunu çirkinleştirmeden oynamaya çalıştılar. yine dönem dönem gereksiz top kayıpları yaparak rakibe pozisyon imkanı verdik. bu gereksiz kayıpları yapmamak için biraz daha dikkatli olmalıyız . fabri, caner, adriano, pepe, medel, babel, tosic oldukça iyi oynadılar. atiba top kapmada iyi olsa da gereksiz geriye top oynayıp, riskli paslar vererek rakibin pozisyona girmesini sağladı. dikkatli olması lazım. caner ofansta oldukça iyiydi. defansta bazen kademe hatası yapıyor ama son birkaç maçtır bana göre gayet güzel oynuyor. eski agresifliği de yok gibi. ricardo güzel bir dönüş yaptı diyebilirim. ara sıra gereksiz tercihler yapmış olsa da takım oyununa uyumlu oynamaya çalıştı. umarım lig sonuna kadar böyle oynamaya devam eder. babel de iki güzel gol atarak bu sıkıntılı deplasmanı rahat geçmemize oldukça yardımcı oldu. son birkaç haftadır toparlanma sürecine girdi ve skor anlamında güzel katkı vermeye başladı.
tüm takım ve tribündeki taraftarları tebrik ediyorum. akhisar seyircisi ile söylenen izmir marşı çok güzel oldu. kaldı beş maç. son maça kadar mücadeleye devam.
siyah ulan!!!

kaynak: https://eksisozluk.com/entry/75991347

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About