4 Nisan 2018 Çarşamba

Bu sene de şampiyon olacağız 3 dk'nı ayırıp oku lütfen


bu sene de o sene!

dogru gol atmada hatta pozisyona girmek de bile buyuk sikinti yasiyoruz su siralar, ama hala en az digerleri kadar sansimiz var sampiyonluk yolunda.


bu taraftarin en buyuk sikintisi olaylari hep en uc noktada yasamasi. takim iyi oynayinca, en iyi topu biz oynuyoruz, herkesi yeneriz. bir oyuncu iyi oynayinca, iste hemen boynumuza dola, yok senin gibisi. kotu oynayinca da boyle takim boyle hoca olmaz olsun, senden futbolcu mu olur..

bu "yasli" takim kadar sampiyonluk yarisi icinde bulunmus rakibi mi var acaba, herkes ahlari vahlari baglamis sanki

gs'nin onumuzdeki 4 hafta deplasmanda genclerbirligi ve alanyaspor, iceride basaksehir ve bjk maclari var. gs'nin son deplasman galibiyeti 24. hafta kume dusmus karabuk'e karsiydi, ondan onceki galibiyeti 18.hafta kayserispor'a karsi(hani su fenere karsi fantezi yapip 5 yiyen ve gs'ye karsida ortasaha'yi bos birakan kayseri), ondan onceki 8.hafta konyaspor... yani son 9 deplasman macinda 2 galibiyet, 1 beraberlik, 6 maglubiyet almis, ama ben gs'lileri ortada gormuyorum ah biz ne yapacaz, deplasman maci alamiyoruz ama hala 4 deplasman macimiz var diye..

basaksehir buyuklere aslan ama diger rakiplere bazen kedi kesilen takim, bu yuzden gs deplasmanindan en az beraberlik alacaklarini dusunuyorum ama sacma puan kayiplarina taraftarida olmadigi icin cok aciklar..

bu takim iceride sadece 7 gol yemis 13 macta
bursaspor 1, trabzon 2, basaksehir 1, osmanlispor 1, kasimpasa 1, fenerbahce 1
osmanlispor 90+2'de mac 5-0'ken atmisti, onun disinda genelde sadece kalburustu takimlardan gol yemis iceride. yani iceride galibiyetin yolu taraftarla butunlesip, o sahayi rakiplere dar edip, gol atmaktan geciyor. zaten kolay kolay gol yemiyor takim iceride.. oyle yok iste inancla olmaz diyenlere bakmayin, benfica macini bal gibi oyunculari atesleyen taraftarin inanci geri cevirmistir..

herkesin dedigi gibi evinde ki 4 maci taraftarinla alacaksin. akhisar sikintili ve bize ters gelen takim, ilk yari icerideki 3 beraberlikten biri(digerleri trabzon ve basaksehir), ama sen akhisarla oynarken gs - basaksehir maci var, yani en az bir rakibin puan kaybedecek. bu yuzden burada puan kaybi olmazsa, gs deplasmaninda beraberlik bile yeter bize, puan kaybi halinda gs'yi yenmek gerekecek.

bu arada hala 2. yarida en cok puan toplayan takimiz, yani hala ilk yarida ki sacma sapan puan kayiplarini telafi etmeye calisiyoruz..

son olarak bu takim, gs ile deplasmanda berabere kalsa bile 31.hafta lider olacak ve liderligi geri vermeyecek...

herkese inat bir daha
bu sene de o sene!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About