7 Nisan 2018 Cumartesi

Beşiktaş'tan yeni sezon için dev bütçe



Şampiyonluk ise şu an için devler ligine gitmenin en kısa yolu. Yönetim ise hem şampiyonluk, hem de gelecek sezon Şampiyonalar Ligi’nde en az “çeyrek final” için kolları sıvadı.
Şampiyonluk için başkan ofisini Ümraniye’ye taşıdı. Gelecek sezon Şampiyonalar Ligi’nde başarı içinse Atiba’nın yerine dünya çapında bir ön libero ile herkesi heyecanlandıracak bir forvet oyucusu alınması için tüm görüşmeler yapılmaya başlandı.
21 milyon euro verilse bile yeni alınacak forvet ve ön libero içinde 30 milyon euro’ya yakın bir bütçe ayrılacak. Yeni transferler için bu kez yüksek maaş değil yüksek bonservis bedeli üzerinde durulacak.
ORMAN’IN 300 MİLYON DOLAR HEDEFİNDE İLK ADIM ATILDI
Geçtiğimiz haftalarda Katar’a adeta çıkarma yapan Başkan Fikret Orman’ın ana hedefi gelecek sezon sonunda Vodafone’la bitecek olan 146 milyon dolar’lık sponsorluk anlaşmasını yenilenmekti. Hedefine ise 300 milyon dolar koymuştu. Katar’a kulübün pazarlama departmanı sorumlusu ile beraber giden Orman bazı sözler aldı.
Bunlardan birisi ulaşım sponsorluğu… Katar Havayolları, Şampiyonalar Ligi’ne kalınması durumunda Beşiktaş’ın resmi ulaşım sponsoru olacak. Bu arada aynı şekilde Katar’dan bir takımla da kardeş kulüp sistemi hayata geçirilecek, Mitrovic, Larin gibi Beşiktaş’ta forma bulamayan isimler bu takıma gönderilecek. Ayrıca bu takımın yetenekli gençleri de Beşiktaş at yapısında eğitime alınacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About