20 Nisan 2018 Cuma

ekşiden: Beşiktaş kendisine karşı yaratılmak istenen krizi çok muazzam bertaraf etti helal olsun soğukkanlı takım ve taraftara


19 nisan 2018 fenerbahçe beşiktaş maçı'nda ilk defa bir krizi basariyla yonetmis takimdir.


rakip takiminin tahrik stratejisini, rakibe uygulayarak krizi firsata cevirmistir. santrayla birlikte kufure baslayan tribunlere karsi deplasman tribununun sakinligi ile baslayan surec; ricardo quaresma'nin atilan maddeleri gormezden gelmemesi, caner erkin'in "ben anlamam arkadas, kullanicam ben bu korneri" deyip korkmadan kose gonderine gitmesi, robin van persie'nin gecen sene cikardigi dili gunlerce paylasip uzerinden makara yapan taraftara; sahsina ve ailesine edilen kufurlere goz yummayip, cevap veren tolga zengin'i ile krizi basariyla yonetmistir. 

besiktasfenerbahce gibi durumu yonetirken tribunlerde adeta zamaninda bizim yaptigimiz gibi anlamsiz bir sekilde galeyana gelip, hata yaparak rezil goruntulere sebep olmustur.

su saatten sonra; her lafi carpitmak icin bekleyen medyaya karsi, takima konusma yasagi getirilmeli ve surec yakindan takip edilmelidir.

edilen kufurlerin, bu kadar ofkenin sebebi de budur. herkes bizim, bize karsi oynanan tahrik oyunlarina her zamanki gibi dusecegimizi beklerken; dusenin fenerbahce olmasi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About