29 Nisan 2017 Cumartesi

bu yaz transfer döneminde yaşayacaklarımız spoiler :)


size önümüzdeki transfer döneminde yaşayacaklarını spoiler vereyim.

vincent aboubakar için porto ile görüşmeler yapılır. porto, opsiyonu koyduğu gibi 10 m. € ücret ister. bizim yönetim maksimum 2 m. € önerir ve porto masadan kalkar. aboubakar porto'ya döner, muhtemelen de ordan bir büyük takıma transfer olur.

anderson talisca için şimdiden nabız yoklayan büyük kulüpler bizim zaten veremeyeceğimiz 25 m. €'nun üstünde bir teklifle +1 kiralık opsiyonumuzu yok eder ve talisca'nın arkasından bakar kalırız. başkan "ilerde belki bi' gün gelir, pırıl pırıl bir çocuk" tarzı bir açıklama yapar.

caner erkin'in sadece 1 m. € olan opsiyonu için uzun pazarlıklar yapılır. başkan, "oyuncu zaten sakattı" tarzı bir sivri ifade kullanılır, burnundan kıl aldırmayacağını belli eder. adriano transferindeki gibi düşük bir paraya caner'i takıma katarız eninde sonunda.

tolgay arslan hakkında sürekli transfer iddiaları çıkar. şenol hoca, bir ropörtajında "zaten oynayan iki oyuncumu kaybettim birini daha asla yollamam" tarzı bir ifade kullanır. buna rağmen tolgay'ın adı dönem boyunca geçer ama bizde kalır.

ömer şişmanoğlu bir anadolu takımına bu sefer bonservisiyle gönderilir.

mustafa pektemek takıma geri döner. kulüp araması söylenir ama bulamaz. takımda kalır.

gökhan inler'e ufak ücretler de olsa teklifler gelir. hiç oynamadığı için yönetim ve hoca yollanmasına sıcak bakar. ve bence dönemin en büyük hatası yapılarak olcay'ın gönderildiği gibi bir parayla gönderilir.

gökhan töre bir sene yattığı ingiltere'den döner. takımda kalır ama form tutması uzun sürer.

oğuzhan özyakup sürekli transfer haberlerine girer. büyük takımlarla adı anılır. ancak başkanın istediği parayı kimse veremez, vermesin de zaten. bizde yapacak daha çok işi var. takımda kalır.

pedro franco ve luis rhodolfo, güney amerika'ya iki üç kuruşa satılır. atınç nukan'ın bonservisi, leipzig'den alınır.

denys boyko, felaket bir sezon geçirdiği malaga'dan döner. sezon boyu iteleyecek yer ararız. sonunda ukrayna'da bir takıma yine kiralanır. ücretsiz bile kiralanabilir hatta.

ersan gülüm sakatlığı olmamasına rağmen ilginç bir şekilde 18 kişilik kadroya bile hiçbir maç alınmadı. hiç maça çıkmadan çin'e geri dönecek gibi. neler olduğunu hiç anlayamadık ama olsun.

başkan sezon boyunca 10 numara transferi için çalışmaların devam ettiğini söyler. son günlere doğru futbolla çok iç içe olmayanların bilmediği bir güney amerikalı futbolcu kiralarız. opsiyonunu da 50 m. € gibi tuhaf rakamlar koyarız ki, asla alamayalım.

son 3 sezondur olduğu gibi hızlı stoper eksiğimize karşı yine bir hantal stoper kiralanır. dusko tosic yine tüm sene 11'de sahaya çıkar. koca dünyada, 7 transfer döneminde top yapabilen stoper bulamayan ilk takım olarak tarihe geçeriz.

forvet transferinde başkan "son sezonun gol kralı zaten elimizde, mustafa da iyi döndü, ben ikisine güveniyorum" tarzı taraftarı sinir hastası yapacak bir açıklama yapar. aramalar alttan alta devam eder, ismi olan bir santrafor tam transfer edilmek üzereyken pürüz çıkar. son gün, demba ba'nın bonservisi 2-3 milyon €'ya alınır. istiklal marşı ve kapanış.

not : bu transfer dönemi tahmini, transfer yürütücüsünün umut güner olduğu varsayılarak yazılmıştır. eğer erdal torunoğulları bu işi ele alırsa, muhtemelen harika bir kadro olur.

not 2 : bu felaket transfer dönemine rağmen yine ligi domine ederiz. çünkü şenol güneş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About