15 Nisan 2017 Cumartesi

Lyon maçı ile ilgili Beşiktaş taraftarına büyük çağrı

Büyük gün geliyor, Uefa'da yarı finale çıkmak için Lyon'la belkide kulüp tarihimizin en önemli maçına çıkacağız.
Şenol Hocamız futbolcular herkes elinden geleni yapacaktır, biz taraftarada büyük iş düşüyor zaten hepimizin aşina olduğu şeyleri 90 dakika gerekirse 120 dakika olmadı penaltı atışlarında da yapacağız.

On yılı aşkın bir süredir tribünde olan kombineler alan ve bu kulübün bir kongre üyesi olarak büyük taraftarımızdan kardeşlerimden büyüklerimden bu büyük aileden ricamdır.

Lütfen maç boyunca 1 saniye olsun susmayalım

Lütfen maç boyunca 1 saniye olsun oturmayalım

Lütfen maç boyunca rakip takımı baskı altına alacak her türlü baskıya tezaruhata ıslığa en yüksek desibelden destek olalım.

Lütfen onların ayaklarını titretecek cehennem diye  tabir edecekleri hiç unutmayacakları  o ortamın yaratılmasına  önce 1 kişi sonra yanımızdaki sonra grubumuz bulunduğumuz tribün derken tüm stat katkıda bulunalım daha yüksek ses..

Lütfen telefon kullanmayalım video çekmeye selfie yapmaya zaman harcamayalım.

Lütfen tek derdimiz Lyon'u baskı altına alıp boğmak olsun..

Lütfen diğer tribünlerle organize olalım. Daha yüksek ses daha fazla baskı top rakipteyken sonsuz ıslık.

Lütfen kulübe ceza aldıracak uefa soruşturmalarına yol açacak ceza almamıza sebep olacak olaylardan kaçınalım tek derdimiz BEŞİKTAŞ..

Türkiye için Beşiktaşın anlı şanlı tarihi Lyon stadında fransız holiganların saldırısına ugrayan küçücük Beşiktaşlı çocuklar için Bizim için savaş Beşiktaş, 41.903 kartal yürek yanında olacak..

Sana güveniyoruz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About