17 Nisan 2017 Pazartesi

Kim bu karaborsacılar

Beşiktaş Vodafone Arena açıldı açılalı büyük rağbet görüyor, takımın lig ve avrupada gösterdiği performans taraftarları tribüne çekiyor buraya kadar herşey güzel ancak çok ciddi bir sorun var karaborsa biletler.. passolig bu sorunu çözeceğini beyan etti ancak işler hiçte onların olmasını vaad ettikleri şekilde olmadı E bilet olayı sanal karaborsacılığa döndü maç biletleri 80 tl iken 150 tl ye 150 tl'yi 600 tl 500 tl'lik bileti 6000 tl'ye satanlar var daha da acısı bunlar alıcı bulabiliyor, kombine sahipleri toplamı 32.000 i buluyor ve maalesef  % 15 den fazla bir kombine sahibi kombine devir yöntemini   bu şekilde kullanıyor twitterda facebookta bunun onlarca örnegini görebilirsiniz, parasını aldığı halde kombine devrini yapmayıp insanları dolandıranlarda var twitterda dm yolu ile bir sürü mesaj geliyor ciddi mağduriyetler var  kulüp yeni sezon için sadece 6 adet transfer yapabilme sınırı getirdi inşallah çözüm olur ancak gidişat kötü, kulüp bu işin peşinde ama kim bu karaborsacılar sorusu kulübede sık sık soruluyor onlarda çalışıyorlar sorunların çöźümü için..

Buradan bir kez daha çağrı yapıyoruz gitmeyeceğin maçın biletini öğrenci bir kardeşine ya da stadı hiç görmemiş bir taraftarımıza devret..

Bu sekilde yapmıyorsan yapamıyorsan gişe fiyatının % 50 sine ver Uygun olsun koltuk boş kalmasın takım yalnız kalmasın.

Lütfen Beşiktaş a destek olalım Besiktaşlılığa ve bu derin kültüre sahip çıkalım Başka Beşiktaş  yok koltuklar boş kalmasın şampiyonluk yolunda desteğe devam..

1 yorum:

  1. Karaborsaciyi takip edemedigi icin kulup bizim devir hakkimizida elimizden aliyor. Ben istanbul disinda yasiyorum. Ucretsizde cok devrettim gise fiyatinin neredeyse yarisinada. Devirden aldigim bu cuzi paralarlada gelebildigim maclarda yol parasi yaptim yuvadan urun aldim. Ogrenciler durumu olmayanlarda boylece ucuz sekilde maca girdiler. Ama bu devir sikintisi nedeniyle bu sene alamayacagim kombine. Forumlarda vs gise altina devir bilet arayanlarda bulurlar bundan sonra bilet. Kupa maclarinda 2 3 bin kisiye oynariz. Uc bes karaborsaci yuzunden cektiklerimize bak.

    YanıtlaSil

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About