21 Temmuz 2017 Cuma

Beşiktaşlı twitter hesaplarına büyük çağrı

Beşiktaş ailesinin kıymetli evlatları,
2012 yılından beri twitterda gerçekten çok büyük işler yaptık, twitterdaki büyük hesapların % 80 ini etkili ve tanınan  diğer hesaplarında neredeyse tamamını tanıyan bir Beşiktaşlı kardeşiniz aynı zamanda kulübün kayıtlı bir üyesi olarak yeni dönemde geride kalan 2 şampiyonluk senesinden çok daha büyük işler yapmak, daha sıkı birşekilde bir arada durmak zorunda olduğumuzun altını çizmek isterim..


Küskünlükleri gruplaşmaları bir tarafa bırakalım, kulüp menfaatinin olduğu yerde Beşiktaş bayrağının altında omuz omuza beraber duralım, rakipler bu sene her türlü hileyi hurdayı çevirecekler sahada alamadıklarını tff çevrelerinde mhk da pfdk da renkli medyanın köşelerinde her türlü namussuzluğu yapacaklar bunlara karşı tek şansımız hep beraber hareket etmek birbirimize destek olmak organize hareket etmek bir adım olsun geri adım atmamak.

Değerli Beşiktaşlı kardeşlerim resmi hesabın attığı her twite destek olalım
kartal yuvasının attığı twitleri rt edelim daha geniş kitlelere ulaştıralım resmi ürünleri paylaşarak kartal yuvasına destek olalım. Futbolcularımızın sisyal medya hesaplarına desteğe devam edelim, Beşiktaş menfaatleri için tereddüt etmeden her türlü etkileşime destek verelim..

Düşman cenahı büyüyor, paralı asker passatçı medya, Beşiktaş'a düşmanlıkta birleşmiş gs-fb trolleri Rakiplerin tetikçi yöneticileri, tff ve kurulları, gazetecilik dışında herşeyi yapan lanet olası paralı kalem medyası...

İşte bu durumların tümüne cevap olarak bir arada olacağız birbirimize destek olacağız twitterda görülmemiş bir kardeşlik destanı yazarak alayına cevap vereceğiz, lütfen arkadaşlar dargınlıkları küslükleri kavgaları haseti fesatı dedikoduyu bitirelim birlik olalım.

Beşiktaş için...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About