21 Temmuz 2017 Cuma

Atınç ve Ba transferini Ertugrul'un Bolu'ya transferi ile kıyaslayan aklı evveller


şimdi yukardaki saman beyinliye birşeyler yazacağım ama anlayacağını pek sanmam, çünkü bunlarda beyin yerine genelde saman var, o yüzden aziz yıldırım 20 senedir tarla sürer gibi sürüyor bu davarları, sonra şikeden yakalanınca radar bize tutuldu diye ağlıyorlar, muhtemelen bu dalavere işlerinden de ceza alınca ağlayacaklar.

bak saman beyinli yaratık; leipzig kulübünün arkasında redbull var, isterse 1 oyuncuya 50 milyo euro bile öder, keza bruma'ya 15 milyo verip aldılar, 21 yaşında atınç'ı almalarından daha doğal ne olabilir? anladın mı? hiç sanmıyorum.

peki demba ba bjk'den önce chelsea gibi bir takıma oynadı, çin'de piyasası olması çok normal, peki senin götü pörsümüş 32 yaşındaki moussa sow'u sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala katar şeyhinin suratını tişört olarak giyen aziz yıldırımın katarlılara 17 milyon euro'ya satmana ne demeli? anladın mı? hiç sanmam.

ulan sen emenike denilen davarı 12 milyona satıp 2 sene sonra tekrar 12 milyona almış hülleci camianın neferisin kime ne anlatıyorum ki.

bak beyin yerine saman taşıyan kardeşim, avrupa transfer borsasını bütçeler belirliyor, oyuncuların fiyatları artıyorsa herkesin yayın gelirleri, bilet gelirleri ve sponsor gelirleri de artmış demektir, merak etme uefa onları da denetliyor.

şimdi daha bunun gibi bir sürü örnek verebilirim ama bize tinerci diyen ama tinerci kadar zekası olmayanlara laf anlatmaya değmez.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About