29 Temmuz 2017 Cumartesi

Şenol Güneş geldi hepimizi ...... bir an önce Beşiktaştan ayrılmalı

o basın toplantısında çıkıp da " cumhurbaşkanı isterse kabul eder misiniz?" şeklinde bir soru sormak birilerinin ne kadar aciz olduğunu gösterir. bunun aksi bir açıklaması olamaz.

bu şenol güneş ve beşiktaş karşısında birilerinin düştüğü içler acısı durumun sonucudur. gelip de 
kimse aksini ispat etmeye çalışmasın. o soruyu soran kişiye çok benzer insanlar bu sözlükte de var. cumhurbaşkanı isterse ne demek ulan? cumhurbaşkanı ne alaka?

adamlar resmen " şenol geldi ebemizi sikti bir an önce beşiktaş'tan ayrılmalı." düşüncesinde zorla milli takıma geçirme derdinde. bu acizlik değil de nedir? biz çıkıp da bunları iki yıldır tokatladığımızı söyleğimizde " ama bizim hocamız kötü, biz kötüyüz ondan iyi gözüküyorsunuz, biz geri dönünce siz yine üçüncü olacaksınız (nereye gittilerse bir dönmediler)" diyorlar.

hepsi bir an önce şenol güneş milli takıma geçsin diye dua ediyor. sanki şenol hoca milli takıma gidince lig oynanmadan kendilerine madalyayı takacaklar.

biri kıçına teneke bağlayıp gönderdiği, gidince taraftarların kurban kestiği hocayı kurtarıcı diye geri çağırmış. diğeri gerekli gereksiz çöplere milyon dolarlar dağıtıp adını bile söyleyemediğimiz bir takıma zar zor bir gol atarak elenmiş.kendi dertleri ile uğraşmak yerine beşiktaşla uğraşıyorlar. adamlar o kadar boktan durumdaki futbol dışı işlerle beşiktaş'a zarar vermeye çalışıyor. başka bir seçenekleri yok çünkü. biz bunları konuşunca da bize karşı söyledileri tek şey tiner muhabbeti. hiç biri de bu söylediklerimi inkar edemez. edemeyince sinirlenir hemen tiner muhabbetine başlar.

adam beşiktaş ile mutlu. iyi bir takım, kendisini gerçek manada seven bir taraftar, güzel bir stadyum var. şenol güneş kendini bu zevkten mahrum etmez. kaçıncı kez beşiktaş'ta mutlu olduğunu söyledi adam. milli takımı çalıştırmak istemediğini de belli etti. ama o kadar onursuz bir topluluk var ki karşısında laftan falan anlamıyor ve kaç gündür algı operasyonu ile şenol güneş'i beşiktaş'tan koparmak istiyor. yakında milli takımı çalıştırmak istemiyor diye fetöcü damgası bile vurabilirler adama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About