14 Temmuz 2017 Cuma

14 temmuz 2017 uefa şampiyonlar ligi kura çekimine Beşiktaş gözünden bakış

ajax-nice, dinamo kiev-young boys ve olympiakos-partizan(yüksek ihtimal) eşleşmelerinin çok yüksek önem arzettiği kura çekimi. sevilla, liverpool ve napoli playoff turunda turnuva katılacaklar ve seribaşı olacaklar dolayısıyla bir mucize olmazsa bu 3 takımın elenme ihtimali yok gibi bir şey. beşiktaş'ın 3. torbaya kapağı atabilmesi için ilk başta saydığım 3 eşleşmeden en az ikisinde istediğimiz sonuçlar ortaya çıkmalı.

olympiakos hem bu turda hem de bir sonraki turda şampiyonluk yolundan gittiği için zor bir ekiple eşleşmez ama geçen yıl hapoel beer sheva'ya elendikleri gibi bir süprize de imza atabilirler, şaşırmam.

en zor rakip ajax'ın. nice her ne kadar belhanda'yı kaybetmiş olsa da hala çok tehlikeli bir ekip, şansları burada birbirine yakın görüyorum. umarım balotelli reis şovunu yapar da ajax elenir.

diğer eşleşmede ise kiev favori gözükse de young boys kesinlikle yabana atılacak bir takım değil. geçen yıl shaktar'ı bu turda elemişlerdi, bu yıl da bir başka ukrayna takımına süpriz yapabilirler.

ajax ve kiev bu turu geçerlerse bir sonraki turda seribaşı olacaklar ve muhtemel rakipleri viktoria plzen, cska moskova, başakşehir/brugge, sporting lizbon ve hoffenheim olacak. liverpool, napoli, sevilla gibi takımlar bu ekiplere elenmez ama kiev ve ajax olası bir hoffenheim veya lizbon eşleşmesinde turnuvaya veda ederek bizi grup aşamasında 3. torbaya gönderebilirler. hakkımızda hayırlısı olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About