20 Temmuz 2017 Perşembe

The Guardian Beşiktaşı haber yaptı peki haberin içeriği ne?

Link: https://www.theguardian.com/football/2017/jul/20/besiktas-going-global-turkish-chelsea

Haber Fikret Orman çok zor bir dönemde göreve gelmesi ve borçlar yüzünden hiçkimse taşın altına elini koymazken İstanbulun 3 büyüğünden Beşiktaş'a başkan olmasından bahsederek başlıyor.

5 yılda zorlu süreçlerden gelip Fb ve Gs yi geçerek üst üste 2 yıl şampiyon olan Beşiktaşın Yeni bir stada yeni bir vizyona nasıl adım attığı borçlarını nasıl sürdürebilir hale getirdiği ve gelirlerini önemli oranda arttırıp atılımcı ve lider kimliğe nasıl ulaştığı anlatılıyor.

Fikret Orman'ın Talisca Quaresma Pepe gibi yıldızlarla yurt dışında Chelsea modelini izlediği 30 milyon taraftardan 100 milyonlu rakamlara geçiş için uzakdoğu Çin pazarına açılması bunun organizasyonlarla ve yeni planlarla büyüteleceği anlatılıyor.

Kulübün güçlü bir taraftar yapısı olduğu bunun da dünya tarafından kabul gördüğü sosyal medya konusunda da çok etkin bir şekilde bu taraftar gücünün ses getirdiği anlatılıyor.

Beşiktaş'ın diger önemli 2 rakibi fb ve gs ile her zaman bir çekişme halinde olduğu ve şampiyonluklarla artan gelirleri ile rakiplerinin önüne geçmek bunu sürdürülebilir kılmak avrupadada güçlü olup başarılar kılmak için Çin turunu yaptığını bunun uzun vadede ekonomik getirileri olacağı taraftar destegini ve sayisını arttıracağı ve bununla ilgili başka çalışmalarda olduğu anlatılıyor.

Lig tv nin Bein grubuna geçmesi lig yayınlarının ilk defa ülke dışında bir kanalda fransa da yayınlanacak olması sebebi gözlerin Şampiyonlar ligindede oynayan son şampiyon Beşiktaşta olacağı belirtiliyor.

Kulübün bu vizyonda devam edeceği taraftar ve gelir düzeyini arttırmak amacı ile çalışmalarına devam edeceği de haberde altı çizilen hususlardan..

4 yorum:

  1. Yazıyı yazan kişi; o kadar emek verdiğiniz, yüzlerce belki de binlerce kişinin okuduğu hoş bir siteniz var. Ben ilk kez bu yazıyı okuduğum için diyorum bir de. Lütfen yazım ve noktalama kurallarına dikkat edin çünkü bu çok rahatsız edici. Eğer kurallı ve düzgün bir biçimde yazarsanız sitenizin çok daha iyi yerlerde olacağına eminim. Bu benim kişisel yorum ve önerimdir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim üstat dikkat edeceğiz tabi ki.

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saygı duysana yoruma insanlara hakaret etmek neyine

      Sil

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About