30 Haziran 2017 Cuma

Kartal Yuvası mağazası açmak için neler gerekiyor

Kartal Yuvası,
BJK kulübünün resmi lisanslı ürün satış mağazalarıdır. Mağazalar zinciri olarak faaliyet göstermektedir. BJK Store / Kartal Yuvası mağazalarında lisanslı ürünler bulunur, ve sadece BJK kulübüne ait ürünler yer almaktadır. Başta futbol, basketbol sporcu ve taraftar ürünleri olmak üzere pek çok BJK ürünü yer almaktadır. BJK Store / Kartal Yuvası hem kulübe mali kaynak sağlamak hem de BJK ürünlerini daha çok taraftara ulaştırmak adına kurulmuştur. BJK Store / Kartal Yuvası kuruluş tarihi 2001’dir. Kurulduğu yıldan 2007 yılına kadar ismi BJK Store’dir. 2007 yılında ise Kartal Yuvası ismini almıştır. Hatta bu isim değişikliği ile kulüp, Türk diline sahip çıkıldığı düşüncesi ile Türk Dil Kurumu tarafından onur ödülüne layık görülmüştür. Kurulduğu yıldan kısa bir
süre sonra yurt çapında yaygınlaşan BJK Store / Kartal Yuvası, günümüzde 82 şubesi ile hizmet vermektedir. BJK Store / Kartal Yuvası aynı zamanda web üzerinde de online sipariş almakta ve satış yapmaktadır.
BJK Store Bayiliği Şartları

BJK Store / Kartal Yuvası Bayilik Şartları Nelerdir?

BJK Store / Kartal Yuvası, yurdun her köşesinde taraftara ulaşmak için yeni şubelerini bayilik vererek açmaya devam etmektedir. Sizler de BJK Store / Kartal Yuvası bayiliği alarak işletme sahibi olabilir, gelir elde edebilir ve BJK kulübüne destek olabilirsiniz. BJK Store / Kartal Yuvası bayilik için şu hususlara dikkat etmek gerekmektedir.
BJK Store / Kartal Yuvası bayi adayları sorumluluk sahibi olmalıdır.
Bayi adaylarının ticari ve şahsi geçmişi temiz olmalıdır.
Bayi adaylarının ticari bir engeli olmamalıdır ve teminat gösterebilmelidir.
BJK Store / Kartal Yuvası bayileri yönetici olarak işinin başında durmalı, işine sahip çıkmalıdır.
Bayiler, şubelerde işe uygun personel çalıştırmalı ve onlara liderlik yapmalıdır.
BJK Store / Kartal Yuvası müşterileri hali hazırda BJK taraftarı olduğu için, bayiler aynı zamanda kulüp ile taraftar arasındaki köprü olduklarının bilincinde olmalıdır.
BJK Store / Kartal Yuvası bayiliğinde şube yeri için en uygun lokasyon seçilmelidir.
BJK Store Bayiliği Başvurusu

BJK Store / Kartal Yuvası Bayilik Başvurusu Nasıl Yapılır?

BJK Store / Kartal Yuvası bayiliği için kulübün bu kolunun resmi web sayfası üzerinde bayilik başvuru formu bulunmaktadır. Bu başvuru formunda detaylı olarak kişisel ve lokasyon bilgileri, dükkan bilgileri, finansal bilgiler açıkça belirtilmelidir. Bayilik istenilen yerin şube ihtiyacına göre bayilik verilmektedir. BJK Store / Kartal Yuvası için iletişim bilgileri ise şu şekildedir:

BJK Store / Kartal Yuvası İletişim Bilgileri

Web: www.kartalyuvasi.com.tr

Telefon: 0850 399 19 03

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About