30 Haziran 2017 Cuma

2017 2018 sezonu şampiyonu da Beşiktaş olacak nedenlerini madde madde açıklıyorum

bakın arkadaşlar çok net gerçeklerden söz edeceğim.

1. galatasaray'ın şampiyon olma şansı yok. nedeni de şu; galatasaray'ın şampiyon olabilmesi için feneri ve beşiktaş'ı yenmesi, onlardan çok daha kaliteli kadroya sahip olması falan yetmez. kendi içindeki derin galatasaray'ı yenmesi gerekiyor. yani dursun bir projeydi. galatasaray'da hiç kimse riva'yı satan adam olmak istemediği için kelalaka bir adamı başkan yapıp mirasyedi yapacaklar ve geçmişin pisliğini temizletecekler. dursun'un farkında olsa da olmasa da misyonu bu. borçsuz bir galatasaray'ı dursun'a falan yedirmezler. hem riva'yı beş paraya satan hem de o kadar transfere para harcayan, sonrasında da lige ilk yarıda havlu atan bir galatasaray algısı olacak. dursun şutlanacak ve muhtemelen yine terim dönemi başlayacak. hoca mı olur başkan mı olur o terimin keyfine kalmış.

2. aziz yıldırım'ın seçimden sonra başkan ya da kulübü dışardan yöneten bir el olma ihtimalini güçlendirecek hiçbir sportif başarının gerçekleşmesi de mümkün değil. aziz ancak bunun olmayacağının garantisini verir ve güzel ayrılayım şampiyon olup gideyim derse fener şampiyon olur. ki azizde de öyle bir mizaç yok.

beşiktaş bu yıl da başakşehir ya da trabzonla şampiyonluk yarışına girecek.

beşiktaş'ın elini rahatlatan en büyük nedenler bunlar. o yüzden bu sakinlik ve paniğe girmeden geçen transfer dönemleri falan.
beşiktaş bunun bilincinde ve bundan da iki yıldır en güzel şekilde faydalandı.

geçen bir söz okumuştum; savaş iki kişi arasında olur, savaşı kazanıp savaşa giren ve savaşa girip kazanmayı uman.. gibi birşeydi. yani galatasaray'ın ya da fenerbahçe'nin şampiyon olacağı bir zemin olsa şuanda öncelikle beşiktaş'ın iç dinamikleri harekete geçer, içeride kargaşa başlar. ki ilk hedef şenol güneş olur. şuan beşiktaş'la ilgili bir sulh hakim, işte aile ortamı, abi-kardeş ilişkisi falan filan gibi pembe tablolar duyuyoruz hep. siyasetin ve medyanın içinde bulunduğumuz şu zamanda böyle bir operasyonu yok, bu en önemli sinyal.

ne zaman cem papila'lar, tümerler, 1453 kartalları vuku bulur o zaman enseyi karartabilirsiniz. tabi bunlar çok uç örnekler oldu ama bu işler böyle naparsın. ki bu gözler 300bin dolara zamanın talisca'sı önemindeki adamların kendi yöneticin aracılığıyla şampiyonluğu sabote ettiği zamanları da gördü.

işin keyif veren yanından olaylara bakıp gündemi değerlendirirsek temmuz ayı içinde %100 stoper ve santrafor transferi tamamlanacak. yönetimin hedefi bu. isimlerle de anlaşıldı, menajere kapora bile verildi mınakoym. şayet pepe tarzı adamlar temmuz sonuna kadar zorlanacak istenilen şartlar oluşursa bunlar alınıp diğerlerinden vazgeçilecek.

bu iki transfer dışında bir kanat iki de yerli oyuncu alınacak. marcelo giderse de vida şimdi gelir sezon ortasında değil.

he bu arada hoca bir de 10 numara istiyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About