20 Mart 2017 Pazartesi

Lyon Hocasından Lacazette sakatlık açıklaması

Lyon, Paris St. Germain deplasmanında maça hızlı başladı. Maçın 6. dakikasında Alexandre Lacazette sahneye çıktı ve takımını 1 – 0 öne geçirdi. Fakat Lyon’un sevinci fazla uzun sürmedi. 34. dakikada Adrien Rabiot ve 40. dakikada Julian Draxler’in golüyle öne geçen Paris ekibi, maçı da bu skorla kazanmayı başardı.


Maçın belki de kırılma anı ise 52. dakikada yaşandı. Lyon’un golcüsü Alexandre Lacazette sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı ve yerini Sergi Derder’e bıraktı. Lyon kulübünden henüz resmi bir açıklama yapılmasa da Lacazette’in sakatlığının ciddi olmadığı düşünülüyor.


Lyon teknik direktörü Bruno Genesio’ya maç sonunda Lacazette’in sakatlığı ile iligili yöneltilen soruya Genesio, ”Sakatlığı ciddi değil. Milli takım arasında iyileşip takıma dönecektir.” ifadelerinde bulundu. Alexandre Lacazette’in Beşiktaş maçında takımdaki yerini alması bekleniyor.


Bu sezon adeta fırtına gibi esen Lacazette, rakiplerini gol yağmuruna tutmaya devam ediyor. Bugün de Paris St. Germain’i boş geçmeyen Fransız golcü, ligde çıktığı 23 maçta 22 gol kaydetmeyi başardı. Bu sezon çıktığı 34 maçta 28 gol kaydeden Lacazette’in 4 de asisti bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About