4 Mart 2016 Cuma

Roben sağa Neymar sola forvetede Lewandovski,iyi mi

Tamam,
Robende gelsin, sağ açığa robeni aldık, sağ beke kimi alalım, bence dani alves iyi maicon yaşlandı ama oda gelsin yedek bekler. Serdarla değişerek oynarlar.

Sol açığa illa Ronaldo geleyim diyor ama neymarın da yükselen grafiği var, hem Beşiktaş gecen haftaya kadar Barcelona usulü oynuyordu bir iki maç yenildi, usul gitti şimdi Kağızmanköy hizmetleri spor gibi oynuyor, Neymar toparlar bence. Takım iki haftaya top oynamayı unuttu öyle mi, yapma bea!

Defansa Ramos Pique ikilisi iyi olur, Tiago Motta’yıda yedeğe alırız, hem PSGye gitmişken, Lavezziyi yada Cavaniyi almak lazım, İbrahimoviç egolu topçu kalsın orda değil mi? ersanıda geri çağırırız olur biter. Para gani nede olsa, hepimizin üstünde en son çıkan ürünler varya hani!

Orta sahada atiba her maç %95 le oynuyor ama iki maç yenildik adam kötü oldu, ne yapalım adını bile düzgün diyemediğimiz biri vardı neydi  adamın adı he! şıvanş şıtayger alalım, önüne de İscoyu yada Messiyi koyarız iyi top dağıtır. Ne de olsa Sosa iki maç gol atamyınca kötü topçu oldu.
Hem İspanyaya gitmişken Madrid’den simyoneyi birkaç sezonluk alırız, üç maç yenilince kovarız. Nede olsa biz maça gitmeyip orda burada atıp tutan Büyük Beşiktaş taraftarıyız. Unuttuk mu Hayır!

Ahmet kaldı Seba Gitti, kıymete bindi Seba.

Dün Konya maçında sağ taraftan Sosa’nın ortasına tam 9 tane Konyasporlu defans yapıyordu, stresli maçtı atamadık atamadıkça iş gerildi yenildik.
Barcelona’nın Chelsiye yenildiği maçın aynısıydı neredeyse.

Özetini bile izledim, girmemiş top. Golde Boykoyu kapatıyor Delgado adam uzanıyor ama top çıkmıyor, kaleci kötü oluyor.ulan adam geçen sene uefa'nın onbirinde kaleciydi bea!

Muslera sadece bu sene 10 tane hatalı gol yedi, gecen seneleri saymıyorum bile, bir sakin olun iyi biliyorsanız gidin antrenör olun.

Daha düne kadar Türkiye kupası pistir kakadır diyen adamlar bugün elendik diye takımda küfür etmediği topçu kalmadı, ne olacak kupa almazsak bırakacak mıyız Beşiktaş’ı?

Tamam, başarılı olamıyoruz dört senedir kupa yok, başarı yok ama. Kayyumdan kurtulan bir kulüp var. İşler yavaş yavaş rayına giriyor. Hem başarılı olsak ne olacak, bizi şampiyon mu yapacaklar.
Başkan konuşmuyor haklarımız yeniyor diyen adamlar var, kardeşler Başkan konuşuyor adamın tarzı bu. Koskoca Beşiktaş başkanı küfür mü etsin, hadi etti diyelim ne değişecek.Fb maçında hakemi gördük e kaçan pozisyonlarda ortada, 

Takım iki maç yenilince küfür edilmez, Delgadoya topçu değil Boykoya kaleci değil, Gomez’e odun diyen adamlar var,

Elinizde ne var desen yüzüncü yıldan kalan forma var der, eee! bide işportadan aldığı atkı, tamam paran olmaz alamazsın ama e bari küfür etme be kardeşim, lig mi bitti ne oldu.

Maça gitme Köy içinde bira mangal yap takım yenilince küfür et sosyal medyadan adamlara yorum yaz kulübü terk edin de. Daha dün Oğuzhan, inestaydı bugün ne oldu da Uğur İnceman’dan kötü oldu.
Yapmayın daha önümüzde 12 maç var eksik maçlarımız var, Akhisar bugün açıklama yaptı rotasyona gideceğiz diye, niye Anadolu takımları renkliler şampiyon olsun istiyor ki onlardan yüksek paraya topçular alınsın.

Sakin olun, stat bitiyor, borçlar stat açıldıktan sonra erimeye başlar. Yüzbindefa söyledik, üstünde forma varken takıma küfür edilmez, maçlara gidin forma alın, tişört alın, kulübe üye olun.
Eleştirmek başka küfür etmek başkadır, biri iter diğeri b..k eder.

Hiçbir şey bilmiyorsanız sokaktaki çocuklara Beşiktaş aşkı aşılayın.

Beşiktaş’la kalın.

Ercan Nogay Alper
İletişim.
ercannogayalper@gmail.com


2 yorum:

  1. Yüreğine Sağlık Hislerime Tercüman Olmuşsun.Güzel Yazı için Teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. Helal olsun admin

    YanıtlaSil

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About