8 Mart 2016 Salı

Beni bir Q7


Dünya futbolunda her dönem yetenekleriyle sivrilmiş belli başlı oyuncular vardır.Bunlar oynadıkları takımlara bireysel performanslarıyla zarar veriyormuş gibi görünsede taraftarın gözünde her zaman 'top' seviyedirler..
Ricardo Quaresma , belki de Türk futbolunun gördüğü en büyük yetenek. Beşiktaş'taki ilk döneminde çok eleştirilen Q7 acaba aynı huyları devam ediyor mu endişesiyle bazı onu seven ama kalplerinde ufak bir soru işareti barındıran taraftarlarımıza dun adeta resital sundu.
Oyundan çıkana kadar oynadığı futbol tek kelime ile kusursuzdu.Hatta ilk Beşiktaş macerasında "hiç defansa gelmiyor yaa" diye dertli cümleler kuran insanlar bile dünkü maçta defanstan top çıkarışına "inanamıyorum" deyip şöyle bir gözlerini ovuşturmuşlardır.Q7, o derece iyiydi.
Gelelim Beşiktaş'a... Öncelikle ligin ilk yarısındaki futbolu hala arıyorum.Ama dünkü oyun da ona yakın sinyaller veren bir oyundu.Özellikle ilk yarı çok farklı şekilde bitebilirdi.Dün Olcay geçen 3-4 maça göre daha iyiydi.Oğuzhan ise ilk yarı kendisi bize alıştırdığı oyundan çok uzaktı.O tür düşüşler her oyuncuda genelde sezon ortasında olur.Normaldir.Ama Oğuzhan bu takımın çok şeyi.Kız Kulesiz İstanbul çekilmez bir de Oğuzhan'sız Beşiktaş.Eminim kendini toparlayacaktır.
Şampiyonluk yolunda hala biz avantajlıyız öncellikle önümüzdeki 2 maçı alıp tekrar 'Lider' olup ligi zirvede bitirmeliyiz. Bitirmeliyiz ki 'Çampins' Lig'de oynayıp hem marka,hem de ekonomik gelirimizi artırabilelim.
Artık her şey sahada belli olacak*
*:Beşiktaş'ımızın şampiyonluk rakipleri;PFFK,TFF,HAKEMLER ve FENERBAHÇE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About