5 Mart 2016 Cumartesi

ORDA BİR ARENA VAR SİZİ BEKLEYEN

Beşiktaş taraftarıysanız, bugünler de camia da sizi mutlu eden tek ve belkide en önemli şey şüphesiz Vodafone Arena'nın bitme aşamasına gelmesidir.


Ayrılık da sevdaya dahil derler ya artık ayrılık da bitecek #sabret.. Stadyum konusunda her şey iyi giderken futbol takımının düşüşü acaba 'yine mi sonu gelmeyecek' dedirtti bazı kederli taraftarlara..


Geçen yıl son 4 haftada şampiyonluğu kaybeden güzide 'aşkımız' bu yıl oynadığı futbolla " Bu sene O sene " sloganını yaşam felsefemiz haline getirmemizde en büyük etkendi.

Lig standartlarının çok üzerinde, rakibi boğan, "seyre değer futbolumuz son iki üç haftadır rakiplerin artık bizi yavaş yavaş çözmesinin yanında,kilit oyuncularımızın düşen formu nedeniyle biraz gölgede kaldı. Oysa bu yıl bizim için fevkalade güzel geçebilecek bir sezon...

Arena hazır şampiyon olursak orası yeniden yıkılacak:)
Bunu futbolculara aşılamıştır zaten hem Güneş hem yönetim hem de taraftar.. Diye umuyorum...

Ama futbolcular bunun önemini biliyor mu acaba.Yoksa çoktan "Seneye Premier League'deyim abi ya " havalarına mı girdiler.

Eğer öyle düşünüp kendilerini şampiyon ilan etmiş gibi davranıyorlarsa,sezon başı yine bizim ligde oynamaya devam ederler benden söylemesi
Bu sene şampiyon olursak yeni stadla beraber önümüzdeki 4-5 yıl 'Beşiktaş Yılı' olabilir.
O yüzden camia artık bazı 'boş' işleri bırakıp futbolcusuna destek vermeli ona sahip çıkmalı şampiyonluğu göğüslemelidir.

Bu yıl da olmazsa artık bu travmayı kaldırabilecek Beşiktaşlı sayısı bir elin parmağı kadar ya var ,ya yok..O yüzden "Bu Sene O Sene."

Yazar: omercak15@gmail.com
https://twitter.com/omercaki_

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About