24 Mart 2016 Perşembe

Vodafone Arena Teknik Özellikleri ve Hizmetler

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) ile Vodafone Türkiye arasındaki 15 yıllık sponsorluk anlaşması bünyesinde hayata geçirilen Vodafone Arena stadyumu dev modern bir spor kompleksidir.

1947’den bu yana Dolmabahçe sarayının karşısında Kabataş’a yakın bir konumda hizmet veren İstanbul İnönü stadının günümüz koşullarında yetersiz kalması ile gündeme gelen Vodafone arena projesi, dev interaktif ekranları ile internet teknolojilerini kullanan üzeri kapalı bir akıllı stadyum olarak Türkiye’de bir ilktir.
Vodafone Arena özellikleri arasında futbol stadı olmanın ötesinde eğlence merkezi, Beşiktaş müzesi, Kartal yuvası BJK ürünleri mağazası ve BJK TV Stüdyosu, konser alanı, defilelerin yapılacağı moda merkezi ve diğer sosyal etkinliklere ev sahipliği yapacak bir yaşam merkezi olarak tasarlanmıştır. PekiVodafone Arena kaç kişilik
Vodafone Arena koltuk kapasitesi ve azami seyirci sayısı olarak 41.903 kişi lakin Uefa organizasyonları alabilmesi adına açılışla beraber 42.000 ve koltuk düzenlemesi ile kısa bir süre sonra 45.000 koltuk sayısına ulaşılacak.
147 kişilik loca, 186 kişilik basın tribünü yanında 2150 kişilik VIP koltuk bulunmaktadır. Vodafone arena içinde VIP restoran-lounge alanı ile 600 araçlık otopark bulunmaktadır. Vodafone arena’da engellilere özel koltuklar mevcuttur. Vodafone stadında kale çizgisi veya taç çizgisi ile tribün arası mesafe Avrupa standartlarında ve sırasıyla 8 ve 6 metre dolayındadır.
Alt veya üst katta, doğu, güney veya batı’da yer alan Vodafone Arena localarının avantajları arasında özel VIP biletli giriş ve kapalı oturma alanı, özel hostes servisi, yemek sipariş ve kapalı otopark imkanı, diğer organizasyonlarda öncelikli bilet satın alma hakkı gibi olanaklar bulunmaktadır. VIP koltukların ise Beşiktaş’ın ev sahibi olduğu tüm Süper Lig, Türkiye Kupası, Avrupa Kupası ve dostluk maçlarına giriş imkanı, koltuk arkası TV, özel deri koltuk, VIP lounge ve restoran gibi ayrıcalıkları mevcuttur. Kara Kartallara gönül vermiş taraftara özel olarak sunulan 1903 tribünü ayrıcalıkları arasında tüm maçlara hususi giriş, tablet TV’li özel deri koltuğa isim ve logo yazdırma hakkı, sahayı genişçe gören panoramik VIP lounge, müşteri temsilcisi vs. sayılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About