27 Mart 2015 Cuma

Beşiktaşlı olmak

Zordur Beşiktaşlı olmak..

Farklı olmaktır, Karşı tribünden yükselen tezahürata gülümsetici ya da dumur edici bir şekilde cevap vermektir. Sivas'in İnönü'de 0-1 önde olduğu ve akın akın geldiği anlarda "Beşiktaşım Sivas'la makara yapıyor " diyip kendi futbolcusuna ayarlardan ayar beğendirmektir..

Herhangi bir mac öncesi heyecandan uyku uyumamaktir,Avrupa Kupası maçına denk gelen bir vize öncesi "si...m vizesini finalini" diyip maca gidip ardından o dersten gecmek icin deliler gibi çalışmakyi göze almaktir. Küçüğe saygi büyüye sevgiyi bilmektir, gerektiğinde "HEPIMIZ ZENCİYİZ" diyebilmektir.

3-0 yenik olduğu bir maçta susmak ya da kendi takımına sövmek yerine tribünde eglenmeyi bilmektir. Mac sonrası başı önde soyunma odasına giden kendi futbolcusuna içi kan aglarken "Başın öne egilmesin aldırma Kartal aldırma" diyebilmektir..

Biz hakem hatasiyla alınmış puanda,atlanmış turda rahat uyuyamayan insanlariz. Biz evimizde Gençlerbirliği'ni mağlup ettiğimizde Galatasaray,kaleci Zalad'ın anlaşılmaz performansi ( yıllar sonra bir transfer parasi kadar para aldığını açıkladı) sonucunda Ankara'da Ankaragücü'nü 8-0 mağlup ettiler tüm bu oyunlardan tezgahlardan sonra biz de "şerefli ikinci" ünvanını aldık.

Biz namağlup Türkiye şampiyonu olduk. bir sezonda tüm derbileri kazanan tek takim olduk.  evinde CL'de 26 mactir kaybetmeyen Chelsea'yi Stamforde Bridge'e gömdük. ligi 2. veya 3. bitirsek bile tüm çevrelerden alkış aldık..

HİÇBİR ZAMAN HAKEMLERE BEL BAĞLAMADAN, AYAK OYUNLARIYLA BAŞARI İSTEMEYEN TARAFTAR KİTLESİYİZ, " BAŞARIYA GİDEN HER YOL MÜBAHTIR" FELSEFESİNİN KARŞISINDA DİMDİK AYAKTA DURAN BİR TARAFTAR KİTLESİYİZ. TAKIMIMIZI YÜREKTEN DESTEKLEYEN, İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE YANINDA DURAN TARAFTARLARIZ

ve son olarak, BİZİM BEŞİKTAŞLILIĞIMIZ TARAFTARLIKTAN ZIYADE BİR YAŞAM BİÇİMİDİR, TARZDIR.


Saygılarla, vedat demir

@vedatdemir35




















2 yorum:

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About