17 Mart 2015 Salı

Kartallar yüksek uçar

Kartallar yüksek uçar

Beşiktaş'ın tur şansını değerlendirmek istiyorum. 44 senelik eski adiyla Uefa Kupası şimdiki adıyla Uefa Avrupa Ligi'nde Beşiktaş tam 89 mac oynadı. Bunların 40ini kazanırken 32sinden mağlup ayrıldı.Kartal ayrıca Avrupa'da en cok mücadele eden ve özellikle bu sene  Türkiye'nin puanlarıni yükselterek Yunanistan'a ülke puani olarak mağlup olmamamizi engelledi.

Beşiktas bu sezon 3.tura gelene kadar cok onemli rakipler ile oynadı. Özellikle tüm dünyanin ortak görüşu olan dünyanın en önemli ve en cok izlenen ligi Premier League'den Tottenham ve Liverpool gibi dişli rakipleri ile oynadığı maçlarda gerçekten üst düzey performans sergiledi.

2. turda Liverpool ile eşleştiginde otoriteler Kartal'a şans tanımadı hele ki Anfiel Road'dan alınan 1-0 mağlubiyetten sonra Beşiktaş için tur şansı iyice azalmıştı. Fakat Kartallar pes etmedi ve müthiş taraftariyla adeta tarih yazarak maci penaltilara götürerek güldü ve 3. tura yükseldi.

Gelelim Brugge'a.. Club Brugge Beşiktaş'in pasa dayali oyunun aksine daha çok uzun top ve bireysel beceri ile sonuca giden klasik bir Belçika takımı.

Ilk macta aslında golü bulmamiza kadar iyi oynadigimiz maçta Club Brugge risk alarak Felipe Gedoz ve Oulare gibi kaliteli hücum oyuncularıni sahaya sürerek skoru lehine çevirdi ve maçı kazandı. Fakat hersey istanbula kaldi

İstanbul'da her ne kadar Club Brugge'nin deplasman karnesi iyi olsa da tura yakin tarafiz. Çünkü onlardan iyi bir takimiz ve taraftar gücü ile sonuca gidebilecigimizi umuyorum. Beşiktaş'in hücum hattı degil Turkiyede Avrupada bile az sayida takimda var. Direneceklerini sanmıyorum.

Kendi görüşüm ; Kartal rahat bir oyun ve skorla yüksekten uçar, Brugge'a eler ve Kadıköy'e moralli gider..

Saygılar ve Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About