22 Mayıs 2018 Salı

Beşiktaşta iyiler hep gidiyor bize de mavi bir hüzün kalıyor, yorulduk artık yordular

Biz mesela çok sevdik mi! Sevdik, peki ne oldu? Anlatayım efendim,
Bizim Beşiktaşlılar olarak kaderimizi Bergen yazmış olabilir. Kimi sevdiysek gitti, kimi beklediysek gelmedi, elimizden mutluluğumuzu zorla çaldılar, mavi formadan nefret eder hale getirdiler.  Bizki “göğe bakma durağında ’ki” o romantik çocuklardık, ama işte, mavi görmemek için gökyüzüne bakamaz olduk. Ne diyelim ki eksik kaldık,  Önce Gomez gitti, sonra İtalya’yı kendine mesken seçip Akçabat’da daireye razı olan Sosa, sonra Olcay.  Yaprak dökümündeki Ali Rıza Efendi gibi kaldık, kapı eşiğinde gelmesini bekledik, Gomez’in. Yerine gelen Abuş Bey ise, gol atmayı öğrendiği ilk gün yeni aldığımız I phone tel ile kaçıp gitti. Hani Porto’da bir daha oynamazdın be kral! Yerine gelen matador ise bildiğin çamaşır makinesi çıktı, seviyoruz ama işte, kelimeler boğazda düğüm düğüm.
Ya sen yeşil vadinin sahibi Tosun Paşa,  Gaziantep’ten ÖzGaziantep Turizm ile esenler otogarına inişin gün gibi aklımda, ne demek Everton, üşürsün be kardeşim, puslu memleket orası, neyse ağlamıyorum gözüme, 21 milyon Euro kaçtı (Fikret Orman). Gittin zaten Babel kendini İnstagram’a verdi. Huwai mat20 ile fotoğraf! (Reklamlar)!
Herkes gidiyor işte.
Biz sen de tutuklu kaldık be Gomez, 20 forvet dolaştık, 10 golü geçemediler.  El alemin forvetleri top yiyor top, gel gör ki cebimizde ne var ne yok verdiğimiz 4 tane forvet toplam 15 gol attılar, 15 kanka 15! İnanabiliyor musun?
Herkes gitti, Pektemek hala bizde. Esat devrildi, Pektemek hala bizde ama gol atamıyor inanabiliyor musun Gomez? Boyun posun devrilsin inşallah Gomez, ellere yar olma emi!
Bizde herkes gitti, ben bizi Sezen Aksu şarkısına benzetiyorum Gomez’im, hele Tosic ile Talisca’da gidince iyice öyle olduk.
Zülfü Livaneli’nin Sezen Aksu ile ortaklaşa yaptığı “Belalım” şarkıda gizli her şey. Bu şarkının sözleri Talisca için, Bestesi de, her maç mutlaka 2 3 gol önledikten sonra hata yapan Tosiç’e yapılmış, öyle dedi Livaneli reis, oda çok yaşlandı, “kardeşimin hikayesi” adlı kitabını mutlaka oku!
“Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin
Prangalarca boynuma taktığım sensin
Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim
Her gece uyku diye yattığım sensin
Yanarım, yanarım
tutuşur yanarım
kavurur ateşim
seni de beni de belalım
Gün değmemiş ormanlarda yittiğim sensin
Ömrüme ömür diye kattığım sensin
Deli deli boranlarda aç denizlerde
Teninin tuzunu canım tattığım sensin”
Beşiktaş’tan kim giderse gitsin içi burkuluyor insan olanın, sevgiliye eşe dosta akrabaya veda gibi. Son kez sahaya çıkıp 2 gol bir asist yapan mı dersin, yoksa “üçlü çektir kartala” denmeden kendiliğinden ellerini Allah’a yakarır gibi kaldırıp son üçlüsünü çektiren mi! Büyüyen gidiyor yuvadan uçuyor işte. Geride oğlunu çocuğunu gurbette yollamış anne baba gibi kalıyoruz. Biri Çin’de, biri İngiltere’de biri bilmem nerde. Seni hiç demiyorum renkli gözlü, sarışınım, seni hiç demiyorum! Özledik mi özledik valla ama işte ne yapacan! Yaşamak dediğin şey bu işte.
Bizim sevdamız tabki de renklere, renklerin içindekiler de önemli, insan bir burkuluyor be, bir boşluğa düşüyor düşünebiliyor musun? Pektemek hala bizde ve gol atamıyor, hala geçen gerçi bir tane çarpıp girdi ama atı alan TFF’yi çoktan geçmişti.
Şenol Hoca gitmesin diye günlerce dua ettik, oligarşiye kafa tuttuk Gomez, bak bu adam seni Alman milli takımına sokan adamdır ha bilesin. Sende yaşlandın, kadayıf teli gibi oldu bir yerlerin ama sen başkaydın be, 40 teker kamyon gibi kükrerdin üstüne stoperlerin.
Şimdi herkes gidiyor, başımızın tatlı belası da geçenlerde teşekkür etmiş, tirivela reis. O da başka adam be’ tanıyorsun zaten…
Biz aynıyız, aynı yerde, aynı renklerin altında, aynı tarafta, aynı haksızlıklarla devam ediyoruz.
Boyun posun devrilsin Gomez, ellere yar olma inşallah.
Ha unutmadan Necip bir acayip oldu, nazar değmez inşallah!
Şarkı şöyle devam eder Gomez Reis!
Yanarım, yanarım
tutuşur yanarım
kavurur ateşim
seni de beni de belalım

Damga damga göğsüme vurduğum sensin
Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin
Yer nerede gök nerede ben neredeyim
Diye diye sınırlara geldiğim sensin

Yanarım, yanarım
tutuşur yanarım
kavurur ateşim
seni de beni de belalım.

Seneye görüşmek üzere,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About