16 Eylül 2015 Çarşamba

Vodafone KaraKartal Nedir Neden Kullanmalıyız

Büyük Beşiktaş’ın büyük taraftarı! Sen şanlısın, çünkü Beşiktaşlısın! Bu yüzden hem Beşiktaş’ın kazanacağı hem de senin kazanacağın, Beşiktaş taraftarına yakışan yepyeni bir destek programı hazırladık: Vodafone KaraKartal!
Sen ki, 90 dakika boyunca hiç durmadan yaptığın tezahüratla, yağmur çamur demeden geldiğin deplasman maçlarıyla, Siyah Beyaz dünyana kattığın her bayrak ve her formayla yıllarca Beşiktaş’a destek oldun. Şimdi de Vodafone KaraKartal’la bu desteği hattına taşıyacaksın.
Vodafone üyesi her Beşiktaşlı bu büyük desteğin bir parçası olabiliyor. Eğer Vodafone’lu değilsen, öncelikle sana en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne gelip zengin tarife seçeneklerimizden dilediğini seçerek Vodafone’lu olmalısın. Tarifene ek olarak alacağın aylık 1 TL, 3 TL ve 5 TL’lik Destek Paketleriyle Beşiktaş daha güçlü sen de daha ayrıcalıklı olacaksın.
Vodafone KaraKartal’ın sana sunduğu 3 destek paketi var:
NEDEN DESTEK OLMALIYIZ:
1903’ten bu yana yazdığın her marşta, yaptığın her tezahüratta, kırdığın her rekorda Beşiktaş’a olan desteğinle farkını ortaya koydun! Şimdi de Vodafone KaraKartal’la bu bitmek bilmeyen desteğini daha üst çıtalara taşıyacaksın.
Mevcut tarifene ek olarak alacağın aylık 1 TL, 3 TL ve 5 TL’lik Destek Paketleriyle Beşiktaş daha da yükselecek. Sen de kazanacağın ayrıcalıklarla hem Siyah Beyaz aşkını cümle aleme gösterecek hem de Beşiktaş’a bir gün değil her gün destek olacaksın.
Beşiktaş’la beraber senin de kazanacağın ayrıcalıklar:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About