29 Eylül 2015 Salı

la oğlum siz hayırdır!

DİKKAT BU YAZI KONUŞMA DİLİYLE YAZIYA DÖKÜLMÜŞTÜR.


Ne demişti  ünlü sol ayaklı futbolcumuz “birazda sen ağla”


Lig tarihinde hakemden gol yemiş bir takımız la biz. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Adam İngiltere’den telaffuz ediyor Türkiye’de hakemler feneri Gs’yi tutuyor diye (Bilic). Neymiş 30 cm ofsaytmış Ersan atılmalıymış da hakem maçı katletmişmiş! Yok, yahu konuşana bakar mısın?


Ulan, iki hafta önce 90+5+2 oynarken neredeydi aklınız! Zorla Anadolu kulüplerine kök söktüren hakem odası basan yönetiminiz hakemleri tehdit ederken göremedik sizi. Çizgiden çıkan topu, Gomez’i eve götüren defansınızı hakeme salyalarla küfreden nanizi izlemedeniz mi e göremedik sizi.


E kaç senedir diyoruz hakemler ince ince değil kalın kalın katlediyor bizi diye. Neymiş tüpçü artık tff başkanıymış. Ulan tüpçü bizim başkanımız olduğu dönemleri de biliyoruz, biz çizgiye bastı diye kırmızı kart görmüş takımız, güldüğü için kırmızı kart görmüş fuck of dedi diye derbi öncesi üç maç ceza almış takımız. La oğlum siz hayırdır, Ersan niye atılmamış, e oğuzhanı köşede doğrayan şeneri görmediniz mi? görmüşsünüzdür la o kadar kör değilsinizdir.


Geçen sene gsyi şampiyon yapan tüpçünün hakemleri değil miydi? 9 kırmızı kart gördüğümüz de neredeydiniz  adalete fener yakan arkadaşlar.


Ya size ne demeli la renkli kaypak dönek basın, paralı k…ler.


Daha maç bitmeden bilem hangi kanalda Beşiktaş hakkıyla kazanmadı diyen sen bir de efsane olacaksın,


Hele sen ahmet düdükoğlu hakem maçı katletti diyen dingil(aks) nerenle izledin maçı demek o top direğe değil de içeri girse hakem iyi maç yönetti olacaktı değil mi? Allah bin belanı versin de ekranlara çıkama, Beşiktaş’tan bul cezanı.


Uslu duramayan biri de diyor ki federasyona gideceğiz la oğlum biz on senedir gidiyoruz oraya, sizi en azından arada şampiyon yapıyorlar. Güldürmeyin bizi, siz hakem satın almayı oda basmayı iyi bilirsiniz biz ne yapıyorsak saha da yapıyoruz.


Şenol hocayı ve öğrencilerini tebrik ediyorum, Tosic bu gidişte gol kralı olur neyse şimdi bir şey demek istemiyorum.


Nerdeyse Beşiktaş’ı linç edip feneri yendi ilan eden renkli kaypak basın İnönü’de vinçlere gelesiniz:9


Heryerinden öpüyorum Gökhan Töre….


Herkes akıllı olsun Burası Beşiktaş… ağlamayın işinize bakın.


Ercan Nogay Alper

@ercanalper1903


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About