11 Eylül 2015 Cuma

Bizi (ülkeyi) kurtarırsa Beşiktaş kurtarır Abi,

Bizi kurtarırsa Beşiktaş kurtarır abi,

İç karışıklık mı var eline silah alan bir yerleri mi yağmalıyor bir yerlere mi saldırıyorlar Efsane başkan göreve gelsin, dertler bitsin şimdiki bütün siyasetçiler gitsin Seba gelsin Seba.

Baba Hakkı direk cumhurbaşkanı olsun. Bakanlıklar Cumhurbaşkanına bağlansın. 

Başbakan olacaksa illa oda Süleyman Seba olsun.

Kabineyi kursun kardeşim;
Sınırlar mı sıkıntılı gelen geçiyor mu? Alpay göreve Savunma Bakanı. tam Suriye sınırına bak bakalım geçebiliyor mu Allah’ın kulu. Deli İbo sen doğru Kuzey ırak sınırına Abim. Dişlerini gıcırdat bırak kuş geçmeyi sinek bile geçmesin. Yumruklarını sık Abi suyu çıksın hırsızın katilin düşmanın. gerekirse bizzat sınıra gidecek top geçsede adam geçmeyecek. Analar ağlamayacak.
Defansa devşirme bir savunma müsteşarı daha Zago, yanına Ronaldo. Sağa geç ve İran sınırını kontrol et Recep Çetin diyecek Baba Hakkı,

Adalet Bakanı tabi de Ali Gültekin olacak, yanına Metini Feyyazı da alacak, müsteşarlıkları dağıtacak. Herkese aynı oranda gol atılacak, Adalet bütün ülke için geçerli olacakmış yok paralelmiş yok solcuymuş yok sağcıymış! Herkes ’e adalet dağıtılacak. Hesap her ay baba Hakkı’ya verilecek.

Sabri Dino, ekonomi bakanı olacak, yanına Fevzi ve Rüştü’yü alarak her ekonomik krizden sonra dış güçleri suçlamak yerine adam akıllı kalkınma planları düzlenecek. Çay şeker fındık şeker kamışı vs gibi ürünleri devlet destekleyecek. Ben dedim ekonomi iyi diye yalanlar söylenmeyecek, en az asgari tutar kadar ailelere yardım sağlanacak. Zenginlerden vergi toplanarak halk çizgiden çıkarılarak zenginleşecek.

İç işleri bakanı Sergen Yalçın olacak, herkesten az koşacak ama iç karışıklık olmayacak, bütün partilere aynı mesafede olacak. Polis Asker herkes ona bağlı olacak, ara pas atar gibi iş dağıtacak. Polis gerektiğinde esnaf olmayacak Asker sokağa inmeyecek. Sergen müsteşar olarak Ricardinyo ve Delgado ile Avrupa desteği sağlanacak. Diğer başbakan yardımcıları Şifo Mehmet ve İlhan mansız olacak. Atyarışı yasak olacak.

Avrupa birliği bakanı Amokaçhi olacak, ırkçılığı ve renk ayrımını ortadan kaldıracak, herkes ondan emir alacak. Kimse itiraz etmeyecek. Avrupa ve fifa işlerini o halledecek. Bakara makara ağzına almaycak. Cuma günleri öğlen tatil olacak herkes ibadetini yapacak, Pazar günleri kiliseler gerekirse korunacak.

Maliye bakanı Serdar Bilgili olacak. Fikret orman ve Ahmet nur Çebi müsteşarları olacak. Oğuzhan Özyakup orta sahada yaptığı işleri bakanlığa taşıyarak ülke kalkınacak gol sorunu kalmayacak, bakanlığı destekleyecek. Hesap verlilr bir bakanlık olacak. Özelleştirme olamayacak. Bütün mülkler devlete bağlı olacak Asgari ücret en az bir kombine parasında olacak.Sosa ile bu desteklenecek.

Sağlık Bakanı Mustafa Pektemek olacak, her hastane de fazladan en az 4 5 doktor bulunacak, ambülanslar pizzacıdan önce gelecek, müsteşar olarak çapraz bağları  daha önce kopan Beşiktaşlılar araştırılıp Veli Kavlakla birlikte bakanlığa bağlanacak. Katkı payı kalkacak herkesin en az Mustafa Pektemek kadar hastahane masrafı karşılanacak.

Aile Bakanı Rıza Çalımbay olacak, Samet Aybaba yardımcısı olacak. Efendiliği babacanlığı ile toplumda iyi evlatlar yetiştirip Burak emre gibi tipler budanacak bonzai yerine her aileye en az haftada iki kere 5er kilo et dağıtılacak. Kız çozukları 25’inden önce evlendirilmeyecek. Evlenmek isteyen en az bir yüksekokul mezunu olacak. Yanına müsteşar olarak Pancu ve Koray Avcı verilecek. Fenerbahçe artık 10 kişi ile değil 11 kişi ile yenilecek. Erkek Kadın ayrımı olmayacak kadına şiddet gösteren erkekler hadım edilecek yada kadro dışı bırakılarak Suriye’ye yollanacak. Doğu illerinde her 5 km bir okullar ve sığınma evleri yapılacak.

Enerji bakanı orta sahanın şahı Ernst olacak, yanına tanıdıkları Tolgay ve fink verilecek. Kimse yorgun düşmeyecek top her zaman milletin ayağında olacak. Sanlı s.oğlu üst bir bir makam kurularak denetleme görevi verilecek madenlerde kimse ölmeyecek fıtrat lafı literatürden kalkacak. İş cinayetlerinde önce patronlar ölecek.

Çalışma sosyal güvenlik bakanı Süreyya olacak, işine kimse karışmayacak, kadrosunu kendi kuracak.

Kültür bakanı Giyimi ve duruşu ile nam salan Tayfur olacak, arkeoloji desteklenecek, ucube lafı literatürden kalkacak sanat rahat bırakılacak. Gerekirse gazete ve tarafsız yayınevleri kurularak halkın kültür seviyesi en az bir alman kadar olacak.

Tarım ve Köy işleri bakanı Vedat olacak, halkın içinde olacak köylerden kente göç engellenecek, Halkın adamı olacak, lakabı halkın adamı olacak.

Turizm bakanı Pascal nouma olacak Demba ba ve O7 müsteşar olacak, ülke güzel kıza ve turiste doyacak. Gerekirse Gutinin yakışıklılığı kullanılacak.

Bizi kurtarsa kurtarsa Beşiktaş kurtarır Abi.
Veli kavlak kadar çalışmalıyız, İnönü tribünleri kadar birlikte hareket etmeliyiz
Kapalı açık eski yeni herkes Beşiktaş için bağıracak.
Tümer Gibiler Ülkeden ayıklanacak.

Ercan Nogay Alper
@ercanalper



2 yorum:

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About