21 Nisan 2015 Salı

Takımınla gurur duy BEŞİKTAŞLI...

Düne kadar kaybedilen puanlara, beklenmedik performans düşüklüklerine isyan eden ben, şu saatten sonra sonuç her ne olursa olsun futbolcu kardeşlerimi avuçlarım patlayıncaya kadar alkışlayacağım. Neden mi? Mağdur atmosferi oluşturup, kazanmak için her yolun mübah olduğu bir ortamda yapılabilecek her ne varsa futbolcu kardeşlerimiz ellerinden geleni yapıyor ve saygının en büyüğünü hak ediyorlar. Bir takım düşünün ki stadı yok. Bunu sadece seyirci olarak düşünmeyin alışageldiğiniz bir zemin, bir atmosfer yok. Göçebe gibi ömrünüz yollarda geçiyor. Klübünüz ekonomik şartlarla boğuşurken yarışmaya çalıştığınız rakiplerinizin yarı bütçesiyle takım oluşturuyorsunuz. Yönetimin acizliği 112 yıllık klübü itibarsızlaştırmaya çalışan paravan bir şirkete sözü geçmediğinden belli. Hocan haftalardır premier lig ekiplerinden birini çalıştırıyor! En kilit futbolcularından biri daha sözleşme yenilemedi diye yerine sözde yeni birisi geldi bile. Sözde dev rakiplerin! maçları saha dışı faktörlerle garantiye almak için elinden geleni yapıyor.Bu kadar olumsuzluk, moral motivasyonu düşürecek ortam varken onlar ne yaptılar? Birbirlerine kenetlendiler. Sakatlanan arkadaşının formasını golden sonra göklere çıkardılar. Yerine oynayan arkadaşı bile forma şansı sakatlıktan dolayı gelmesine rağmen attığı ilk golünü ona hediye etti. Sakatım oynamıyorum diye o sürecin parasını almaktan vazgeçmeyi düşündü. İnsanlarda ki duygu yoğunluğunu hissedebiliyor musunuz? Bulunduğunuz kurumda laçkalık diz boyu iken siz işinize odaklanıp, sadece işinizi yapmaya çalışmıyor onların size destek olacağı yerde onları da sırtınızda taşıyorsunuz. Beşiktaş markasını yüksekte tutmak için var gücünüzle savaşıyorsunuz. Şu gün şu saatte hala bu yarışın dibine kadar içindeyiz. Başaramayabilir miyiz? Olabilir ama biz değil miyiz asla pes etme diye? Etmiyorlar inadına. Başarabilir miyiz? Eğer başarırlarsa bu şampiyonluktan öte bir devrim niteliği taşır ki bu da Beşiktaşlının ruhunda, kültüründe fazlasıyla mevcut. İşte bu yüzdendir ki saygının en büyüğünü fazlasıyla hak eden futbolcu kardeşlerime ve teknik kadroya selam olsun. Aslolan hayattır hayatta BEŞİKTAŞ...

5 yorum:

  1. Şampiyonluk yarışı içinde olan bir takım için motivasyon kaybı sebebi olabilir bu tespitler, her n kdr hakli tespitler olsada bence bunlar için çok erken.

    YanıtlaSil
  2. çok romantiğiz, bu mentalite ile işimiz zor, herkes bilic'in westham ile anlaştığını söylüyor, doğru mu değil mi, hiçbirşey belli değil, mhk tff bu kadar sorun sıkıntı ile nasıl başedeceğiz belli değil.

    YanıtlaSil
  3. inadına Beşiktaş. emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  4. Beşiktaş kazanırsa lider :)))) umudunuzu kaybetmeyin

    YanıtlaSil
  5. Gurur duyuyoruz zaten, ŞAMPİYONLUK istiyoruz çok mu, altın tepsi ile sunuyorlar olalım artık..

    YanıtlaSil

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About