8 Nisan 2015 Çarşamba

SENDEN BÜYÜK TAKIM MI VAR ULAN? BURASI BEŞİKTAŞ

DEMİYİM DİYORUM AMA  ?

Bana biri çıkıp “iyi bir takıma karşı iki puan “ bıraktık lafını açıklasın. Başakşehir mi iyi takım? Madem iyi takım hani niye beş altı yedi atmadılar bize.
Bırak bu iyi takım ayaklarını Bilic Efendi. Biz arkanda durdukça sen takımı 2.lig kırmızı gruptaki takımlar gibi oynatmaya başladın.

Adamlar beş eksikle gittiği Rize’ye beş atıp kurşunlanıp dönüyorlar sen çıkmış hala “iyi takım” diyorsun. Ben sana söyleyeyim; Sen iki senedir ya o üzerindeki formanın ne demek olduğunu topçulara anlatamadın ya da artık kaçmak niyetindesin, saçmalıyorsun. Üzerinde siyah beyaz forma varken kimse senden büyük olamaz. Şampiyonluğa dokuz kalmışken saha da 12 km altında koşan topçu varsa herkes senden büyük olur. Üstelik artık haftada üç maç bahanen de yokken, puan bıraktığın takıma iyi takım diyorsan o adidas bereni (35.00 TL)  önüne koy düşün “onlar büyükse biz neyiz”?

Sezon sonunda kümeye düşer dediğimiz diğer renkliyi bir tane ne adam sırtladı götürüyor. Bizde ondan beş tane var ama ortada yoklar.

Başkan çatır çatır ödüyor paraları taraftar desen partizan tribünlerini İnönü’ye çevirdi.
Kartal yuvası desen daha dün gittim tişört kalmamış.
Sahaya bakıyorum, yürüyecek haliniz yok, bir de idmanda sırıtıp sırıtıp dolanıyorsunuz.
Siz hiç mi soyunma odasında sinirlenmiyorsunuz duvarları yumruklamıyorsunuz, biz tv başında statta kendimizi yerken “la oğlum siz ne ayaksınız”.

Bırak koşmayı maç boyunca adam akıllı şutumuz yok
Bırak şutu ortamız yok
Bırakın ortayı
Hırs yok hırs.
Hakem penaltıyı vermemİş, kaç tane bir tane zaten bize penaltı verilmeyeceğini bilmeniz gerekir. Vermiyorsa çakarsın uzaktan iki tane çıkarken alırsın rakibin formasını götürüp hakemin gözüne baka baka hediye edersin ve dersin ki "istediğin kadar  düdük çal burada bizim borumuz öter". Nokta

Olacaktı başınızda Seba gibi bir adam, Başakşehir’den yürüyecektiniz semte kadar yağmurun altında. Bakın bakalım Kasımpaşa maçında neler oluyor.

İsterseniz bide gelip yerinize biz koşalım.

Buradan yönetime çağrı yapıyorum, alınacak bir yenilgide A TAKIMDA BAŞTA OLCAY ŞAHAN DEMBA BA OĞUZHAN OLMAK ÜZERE A 2 TAKIMA GÖNDERİLSİN. BARİ ÇOÇUKLAR ÇIKIP TECRÜBE KAZANSIN EN AZINDAN KOŞARLAR, AKŞAM ORTAKÖYDE STEAKHOUSE DE MUSA SOWLA FOTO PAYLAŞMAZLAR.
AZ HIRSLI OLUN AZ HIRSLI
20 ŞAMPİYONLUKLARI OLACAK BU SENE ŞAMPİYON OLAMAZSAK. TAHAMMÜL SINIRLARIMIZI ZORLUYORSUNUZ.


ERCAN NOGAY ALPER

@ercanalper1903 

4 yorum:

  1. Aynen katılıyorum, sırıtan futbolcularla Ciddiyetsiz kafa ile anca böyle 3 ncü oluruz.

    YanıtlaSil
  2. N zmn gulecek bizim yüzümüz kanser olduk hepimiz başkan neden sessiz, ndn hep hakki yenen biziz ve ndn geri planda kalıyor başkan

    YanıtlaSil
  3. Lig bitti, hepimize günaydın

    YanıtlaSil
  4. Eline sağlık ercan Alper..

    YanıtlaSil

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About