8 Ekim 2018 Pazartesi

Başkana haber verin Beşiktaşı doğruyorlar


Kardeşim bizim kaderimizi akşamdan kalma Arabesk şarkı yazarları mı karaladı, bu nedir böyle! Aman yarabbi uçuşan kartlar görüyorum, bir maçta 7 sarı kart bir kırmızılı hem de 2 DE PENALTI. Kesin yaşanmıştır bu diyenler var aramızda yaşandı hem de, çomarı ile meşhur, saygı duruşunun yuhalandığı ve gencecik delikanlı çocukların yumruklandığı bıçak çekildiği yerde yani “gonya ovasında” yani hoşgörü şehrinde. Mevlâna bunları okusa, beni Londra merkezli bir yerleşim yerine ışınlayın, orda kim gelirse gelsin derdi. Neyse,
FİKRET ORMAN’A HABER VERİN BEŞİKTAŞI DOĞRUYORLAR!
Peki bunlar neden oluyor, bu kaderin bizle derdi ne fakir yar olmuyor zengine, davul bile dengi dengine.
Fikret Orman o ki bazı kitaplarda Seba’dan sonra Beşiktaş’ın yeni devrîsi, hak dağıtıcısı kurtarıcısı, olarak müjdelenmiş, o ki kulübü temlik icra dava tekrarından kurtarmış o Avrupa’da ses getirmiş başkan olarak tarihe geçecekken…. Orada durmuş.
FİKRET ORMAN’A HABER VERİN BEŞİKTAŞI DOĞRUYORLAR!
Demiş ki; Bi saniye güç zehirlenmesi olayım ama tedavide olmayayım. Takımı 2 sene doğrasınlar, baskettede durum devam etsinler, ben çıkayım, ya olur mu öyle şey, biz eksiğiz, içerde puan kaybetmemiz lazım lolololooollloooo. Hoca eleman ben yaparım transferi taraftar işine baksın, haydi kızlar okula vs. Bir tane masaya yumruk vuran açıklama yok. Ha siyasi erkten korkuyorsa, haklı bizde farklı değiliz, ama çıkıp söyle bunu be kardeşim!
FİKRET ORMAN’A HABER VERİN BEŞİKTAŞI DOĞRUYORLAR!
Sonrada yol yaptık sloganından aparılan “biz borç harç içindeyken stat yaptık” sloganı. Evet stat yaptın evet dünyada ses getirdin Sezar’ın hakkı Sezar’a da” ya sonra. Sonra bazı kulüplerin en borçlu kulüp listesinde en yukarılarda olduğu anlaşıldı ve yukarda yazılan arabesk senaryo bir bir oynanmaya başladı. Gecen sene yapılan Fenerbahçe deplasmanından sonra belimiz doğrulmadı. Hey gidi Aykut Hoca hey, sen tacımızı çaldılar” dediğinde gülmüştük sana adamlar bildiğin puanlarımızı hakkımızı huzurumuzu çalıyorlar. Bizden yöneticilerden bir Allah’ın Kulu da demiyor ki “aga bari alenen yapmayın” Kendisi beyaz nigth partilerinde partilerken taraftar avazı çıktığı bağırıyor. Takım doğranıyor Beşiktaş doğranıyor. BEŞİKTAŞI DOĞRUYOLAR FİKRET ORMAN HABERİN VAR MI? BİZİM BASIN SÖZCÜMÜZ KİM, BİZİM HAKLARIMZI KİM KORUYACAK, İNŞAAT BİTTİ ARTIK, GERÇEK İNŞAAT BU TARAFTA, YIKIYORLAR BİZİ.
Daha lig başlayalı 2 ay olmadı verilmeyen 5 net penaltımız, lehimize haksız verilen 4 penaltı 3 ofsayttan gol ve sayısız kart var. Allah aşkına biri çıkıp ne oluyor lan! demiyor. Taraftarımıza saldırılıyor, açıklama da bildiğin biz özür diliyoruz, futbolcularımız dövülüyor açıklama taraftar zoru ile yapılıyor. Kardeşim çıkıp çatır çatır konuşmayacaksın, yok kınıyoruz yok öpüyoruz, yemiyoruz, yemezler, kimseye etki edemezsiniz.
VAR bize YOK, hak var bize yok, penaltı var bize yok, dün bile Konya deplasmanında 7 sarı 1 kırmızı kart 2 penaltı verildi aleyhimize. Bir tane açıklama yok, Şenol Güneş mi ne oluyor diyecek, adamın elindeki forveti sattınız, ne yapsın çıkıp kendi mi gol atsın! Adam gitsin diye mi uğraşıyorsunuz, kim gelecek Samet Aybaba’mı?
FİKRET ORMAN’A HABER VERİN BEŞİKTAŞI DOĞRUYORLAR!
Kulüpler federasyonuna başkan olup kendi sükseni yapacaksan, git TFF’ye aday ol, oradan daha rahat reklam yaparsın, Çünkü artık işin BEŞİKTAŞ değil, Beşiktaş olsa bizi böyle doğrayamazlar. İşin neyse onu yap, bak mesela biz taraftarız ve avazımız çıktığı kadar bağırıyoruz, kardeşlerimizi dövdüler, takımı doğruyorlar, Şenol Hoca’ya bilinçli linç kampanyası düzenliyorlar. Sürekli aleyhimize kararlar veriliyor, diğer takımların puan kaybettiği haftalarda mutlaka doğranıyoruz.  Sesimizi duyan yönetici var mı? Beyaz geceler parti time!
FİKRET ORMAN’A HABER VERİN BEŞİKTAŞI DOĞRUYORLAR!
Bakın yine söylüyoruz, iyi futbol güzel futbol oynamıyoruz, birileri gibi 2 ay önce Cüneyt Çakır kötü derken 2 ay sonra yok onu korumalıyız yok kıymetini bilmeliyiz demiyoruz, bize kart vermeyin demiyoruz,
Ofsayattan gol yedik, yeni kural dediler, bir hafta sonra kural değişti,
7 maç ceza aldı oyuncumuz yeni kural dediler, kural kaldırıldı.
Topa bakan Babel’e 3 maç tekme ceza verdiler, Muslera adamı ikiye böldü topa bakıyordu dediler,
Vardan penaltı yedik, 4 tane net penaltımız verilmedi,
Şenol Güneş’ düzenli olarak saldırılıyor, taraftar hariç bir kişi çıkıp hocayı yedirtmeyiz demiyor,
FİKRET ORMAN’A HABER VERİN BEŞİKTAŞI DOĞRUYORLAR!
VAR ile ilgili bir cümlemiz yok, kulüplerin borçlarını azaltacakmışlar, sen Beşiktaş’ı korumayacaksan bize ne başka kulüplerden. SEN BEŞİKTAŞIN BAŞKANI DEĞİL MİSİN? KARDEŞLERİMİZİ DÖVDÜLER, HALA GONYA HALKI VS. ne boş konuşmalar bunlar yahu, biz üleştirme birleştirme sınıfı falan mıyız? Bize ne kardeşim Gonya halkından, senin oğlunu evladını dövmüşler bıçak çekmişler, neymiş KONYASPOR da bunu tasvip etmiyormuş, bak adamlar Yasin Hoca’ya yıktılar olayı. BİZE NE LAN BİZE NE. Mevlana mısın sen! Neymiş sağduyuymuş! İstemiyoruz sağduyu efendilik falan. İsveç ligimi burası, ne efendiliği adamlar dirsek atarak puan aldılar, adamlar 1 metre ofsayttan 3 puan aldılar. ADAMLAR hakem güzellemesi yapıyor. Neymiş efendiymiş, al bak efendi olunca ne yapıyorlar, şamar oğlanına çevirdiniz kulübü! Bırakın artık. Kardeşlerimizi dövdüler, dövdüler, döv-dü-ler.
FİKRET ORMAN’A HABER VERİN BEŞİKTAŞI DOĞRUYORLAR!
Derdin kulüplere başkan olmak ise, buyur TFF’ye aday ol, konuşmayacaksan sıcağı sıcağına ete kemiğe dokunan açıklamalar yapmayacaksan helalleşelim FİKRET ORMAN. SEN NE KADAR BEŞİKTAŞ TARAFTARI İSEN BİZ O KADARIZ. ÇIK BEN KORKUYORUM MAÇA ÇIKMADIK DİYE YUKARDAN UYARI ALDIK, DE VER İSTİFANI. ZATEN BODRUMDA YERİN HAZIR JETİNLE GELİR MAÇLARI İZLERSİN. YAPTIKLARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER, KARDEŞLERİMİZİ DÖVDÜKLERİ MAÇTAN SONRA SENİ YİNE ORTALIKTA GÖREMEDİK. KARDEŞLERİMİZİ TEKME TOKAT DÖVDÜLER.
FİKRET ORMAN’A HABER VERİN BEŞİKTAŞI DOĞRUYORLAR!

Ercan Nogay Alper,
Kardeşlerine atılan yumruğun acısını kendinde hisseden Beşiktaşlı bir kardeşiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About