22 Ekim 2018 Pazartesi

SİZ 90 DAKİKA MÜCADELE ETMEZSİNİZ AMA BİZ ÖMÜR BOYU KANSER OLURUZ!


19:00 maç başlar,

21.00 en geç 21:05 maç biter;
Bu 2 saatlik süreçte, vücutta bazı istenmeyen değişiklikler olur, konu Beşiktaş ise bu durum biraz fazladır. KALP ŞEKER TANSİYON KOLESTEROL VE LOVE.
love oÄŸuzhan ile ilgili görsel sonucu6 senedir cepten yiyen esnaf gibi tükettik takımı. Borç idi Marcelo gitti, harç idi, Beck gitti, o idi Fabri bu idi Cenk şu idi Abubakar pahalı Gomez durmadı Talisca zaten topçu değil falan filan… Derken, elde var “kasımda aşk başkadır lakaplı ünlü usta golcü tek vuruş ustası birebirde saliselik hareketler yapan adam Love”, yani bir zamanlar yapıyordu. Şimdi kendisi mezarlık bekçisi olsa; belediye uyuyorsun “ölüler uyuyanları sevmez” diye işten kovar. Hal böyle olunca 6 senelik birikim, Olcay’dı, hocaydı, Töre idi Tolgaydı Oğuzhan’dı derken, koskocaman bir sıfır. Yerine yenisini daha kötüsünü koyduğumuz 6 sene. Şampiyon takımları dağıtım yerine kendi takımında 3. Forvet adamları alıp bilmem kaç milyon Euro maaş ödemeye çalıştık sonrada adamı kovaladık Arabistan'a. Başarı böyle böyle terk etti bizi. 

Oğuzhan'a verdiğimiz şansı eski sevgililerimize verseydik hepimizin boy boy çocukları olurdu. Hata yapanlara verseydik üs kalmazdı toplumda. Bir Oğuzhan'a bu kadar şans verdik, bir de Kemal Kılıçtaroğlu’na, sonuç ortada! Kulak tıkamakla olmuyor bu işler Hollanda kartalı, koşacaksın, şut yok, ortan yok, golün yok asistin 3 bilemedin 4 tane. Eee sonra kulak tıkıyorum, tıka kardeşim böyle giderse zaten pamuğu bize tıkayacaklar kalpten gideceğiz hepimiz!

Ligin en iyi kadrosu bizde diye övünürken, üst üste 3 pas yapamayan toplam 7 deplasman takımına puan bırakıp 4’üne gol atamadan yenildik. Gecen sene 4. olduk tamam doğrandık ama biz son 25 senedir doğranıyoruz. Beşiktaş’ız biz çıkıp hakemi de yenmemiz gerekiyor, ama haksızlık olduğunda itiraz bile etmeyen adamlar topluluğundan medet ummaya başladık! Adamlar!

Hoca forvet derken defans, defans derken sağ acık, sol acık derken ofansif orta saha alan beceriksiz yönetim ve transfer komitesi yüzünden bu haldeyiz. Güç zehirlenmesi kapsamında önce Torunoğlularını sonra Çebi’yi uzaklaştıran F. Orman ve tayfası en son hocayı yemek için elinden geleni yapıyor. Bu çok acık net! (Ben hocanın yerinde olsam Negredo’nun satıldığı akşam uzardım. Senle mi uğraşacağım der basardım istifayı. Hoca da inat, gitmiyor takımda oynamıyor, biz kanser olduk ama yeter!) HOCANIN HATALARI DA YOK DEĞİL AMA ELDEKİ İYİ HERKESİ SATINCA YADA ALAMAYINCA DURUM BÖYLE OLUYOR.

Sattıklarımızın alamadıklarımızın yerine yenisini koyamazken eldekileri son dakika satan bir duruma geldik. Negredo bari top vs indiriyordu, Love bildiğin “ibb cenaze işlerinde çalışan” sıradan bir vatandaş. Koşmayı bırak yürümüyor adam. Esnaf olan bilir cepten yemek nedir, sonunda ne olur İflas! Biz dokuz maçta iflas ettiğimizi açık açık beyan ettik. Larin denen adamı düğünde Ankara misketi oynamak için bile kaldırmam. Hadi gel oynayalım demem otursun bence! Sürekli yedek yada kiralık yada yallah Adanaspora! Acıma yok bize kimse acımıyor. Adam daha topun nereye gideceğini bilmiyor sezgisi olmayan adamdan forvet mi olur!
Saat 23.00:
Tolgay desen 190 maça çıkıp kendi ekseni etrafında dönmekten başka hiçbir şey yapmayan bir orta saha oyuncusu. Bir golü hatırladığım birde bakmadan attığı asistin asisti var, neydi no look pasmıydı, kendisi artık “yokları” oynadığı için bilemiyoruz tabi. Allahtan Atiba oralarda da topluyor sağını solunu. Asist şut pas orta sahada olması gereken hiçbir meziyet yok be kardeşim! Dayan dayan dayan şiştik yeter artık, Yallah, fortuna düseldorf’a, orada sana bulurlar bir yer. Şiştik bir yere kar sabırda! İki kelime Türkçe bile öğrenmedin, elin almanı Beck TDK gibi Türkçe öğrendi hala eee aaa eee eeemm, Türkçe öğren be kardeşim bari, ayıp.

Maç biteli yaklaşık 2 saat olmuş;
Baş ağrın geçmez, başın uyuşur, uyumazsın, sürekli hamle yaparsın.
Ama onlar rahattır, Milyon Eurolar, oh cukka, koşmak hırs vs hak getire. Acımasız olmakta fayda var. Acıyınca destekleyince sahada misket oynuyorsunuz. Zaten puan kaybettiğimiz her maç o Babel’in kafasına bir kova siyah boya dökesim geliyor. Boyat lan şunu siyaha. Sahada Candan Erçetin gibi dolaşıyorsun.

Neyse
Gece saat 3:

4 saat sonra işe gideceksin. Futbolcular dönmüş pahalı arabalarla evlerine gidip yatacaklar. Hiçbir şey umurlarında değil. Olsa durum böyle olmaz. Beyler biz siz 6 yediğinizde başınızı eğmeyin deyip bağıra bağıra marş söyleyen taraftarız. Bilmem kaç maça çıkmış adamı oynamıyor diye göndermiş, Seba Gitsin Ahmet Dursun demiş adamlarız. Sevdamız armaya. Oynamayacaksanız hadi doğru istediğiniz yere. Bi zahmet siktirin gidin. İYİCE ÇILKINI ÇIKARDINIZ.
Oğuzhan, Tolgay yanınıza Larin Love pektemek, Q7 hatta Caner’de alıp gidin. Oynayacaksanız da ruhunuzu koyup oynayın, adamı delirtmeyin yeter!
Hocam sende toparlan artık, çık açık açık konuş. Ne sorunsa biz söz veriyoruz arkanda duracağızç yeterki forvet çıkartıp Necip’i alma. Gerçi forvet yok ama neyse.

Ercan Nogay Alper.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About