21 Temmuz 2018 Cumartesi

Beşiktaş'tan giden oyuncular üzerine ekşi'den bir değerlendirme


beşiktaş'ın mevcut kadrosu hem yaşlı hem de lig ve düşük profilli avrupa kupası için fazlaydı. para eden oyuncular teker teker satılıyor ki milyar tl borcu kapatmanın tek yolu bu. fakat bazı mallar gelmiş tosic'i, fabri'yi,vida'yı,atiba' yı, mitrovic'i gönderdiniz bu takım ne olacak diye ağlıyor. mitrovic diyor yav mitrovic.

türk milletinin en büyük zaafı hafıza eksikliği ve gereksiz duygusallık. açın bakın fabri için ne yazılmış sözlükte. ilk sayfaya bakmanız yeterli.çöp denmiş, bu adam mı bizi tolga'dan kurtaracak denmiş, enaramo'yla kıyaslanmış. şimdi 31 yaşında 6 milyon euro transfer yapıyor. 

tosic g. birliği'nde sözleşmesi bitip boşta kalınca alındı. yedek sol bek olsun diye. 33 yaşında 5 milyon euro transferle gitti.

vida bonservissiz gelip takıma olumlu bir katkı vermemişken sadece dünya kupası performansıyla yüksek bonservis getirip gidecek. hem de 6 ay içinde.piyango gibi buna bile söylenen var. akıl fikir lazım bazılarına. 

35 yaşındaki atibaya yılda 7 milyon tl verilmedi diye üzülen var. 

kadro gidenlere rağmen hala yaşlı ve yüksek maaşlı çok fazla faydasız oyuncu mevcut. bunlardan da kurtulup yerlerine genç ya da sıçrama yapacak oyuncular bulunmalı. 

beşiktaş oyuncu bulmakta zorlanmaz çünkü son 3 4 sezondur rehabilitasyon merkezi gibi oldu. gomez, aboubakar, talisca, marcelo, fabri, cenk, tosic, quaresma, babel gibi örnekler var.gelen oyuncuların sıçrama noktası olarak görmeye başladığı porto, benfica, ajax gibi oyuncuları takip edilen takım oldu artık. bu al-geliştir-sat düzeninin devam etmesi şart.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About