28 Temmuz 2018 Cumartesi

Beşiktaş Taraftarı için Yol Haritasını AÇIKLIYORUZ


Beşiktaşımız yeni sezona B-36 maçı ile merhaba  dedi zor bir  sezon  daha bizi  bekliyor Türkiye kupasında yokuz bu  bir  avantaj  takımın hocanın kulübün  yanında olmamız  gerekiyor, son  2 şampiyonlukta Beşiktaş taraftarının  gücünü herkes  gördü, kabul etti takdir  etti. Bu  sezonda da iş  taraftara düşüyor  yükümüz  ağır lakin şampiyonluk için normal  bir destekten bi  tık fazlasını  yapmak  zorundayız.

fikstür

kadro

Sosyal medya da  Beşiktaşın resmi  hesapları (burası çok önemli hesapları  daha da  büyütelim  destek olalım  rt fav elimizden gelen  tüm   desteği verelim.)

twitter Beşiktaş

facebook Beşiktaş

instagram Beşiktaş

youtube Beşiktaş

Biz Beşiktaşlılara  bu sezonu  şampiyon tamamlamak istiyorsak  eğer  büyük  görevler düşüyor:

1- stadı  her maç  42.000 kapasite full  doldurmak.

bilet  almak için

2- maçlarda küfür etmemek kulübü  veya kendimizi cezai ve hukuki süreçlere  düşürmemek.

tff  ceza yönetmeliği

3- sosyal medyada  ya da  başka platformlarda  oyunculara hocaya  başkana  sahip çıkmak varsa yapılacak eleştiri  dozunda ve saygılı  yapmak, motivasyonu ve hırsı arttırıcı şekilde sahip  çıkmak  destek olmak.

BJK ana sayfa

BJK TV izle

4- kartal  yuvası mağazalarından gücümüz  el verdiğince alış veriş yapmak.

mağazalarımız

5- puan kaybı  yaşanan maçlardan  sonra  destek  olmak takımın yekpare arkasında  durmak

6- twitterda kulüp menfaatlerine uygun  birlik  beraberlik içinde Beşiktaşlılık kimliğine  ve öz değerlerine uygun hareket  etmeli, günün  önemine uygun TAG ve TT çalışmaları ile gündemler yaratmalı takıma destek olmalıyız bunu binlerce kere yaptık olumlu dönüşlerini gördük yine  yapacağız, medyaya ki artık sporda  bir kartel  medyası var  spor müdürleri tamamen  yanlış  yalan  algı  üzerine  haber  yaptırıyorlar  bunlarla  savaşmak  gerek, alanı  bunlara bırakmamalı. algılarla ve diğer takımların  trolleri ile mücadele  etmeliyiz  takımımıza birliğimize  zarar  vermelerini  engellemeliyiz.

7- deplasman  maçlarında  tribünleri doldurmak  takıma  destek  olmak.

8- yeni neslin Beşiktaşlı  olması  için  yeğen evlat torun  tüm  çocuklara Beşiktaş  sevgisi aşılamak.

9- Beşiktaş  stadını ve müzesini gezmek.

müze

stad

10- vodafone  karakartal kullanıp kulübe  destek  olmak.

vodafone karakartal

11- Beşiktaş  dergisini  düzenli  olarak  almak.

dergi

12- gidemediğimiz maçlarda  kombinemizi  kulübe ya da   başka  arkadaşlara  aktarıp  koltuğumuzun  boş kalmamasını sağlamalıyız.

13- eğer kredi kartı kullanıyorsak Beşiktaş kredi  kartlarını kullanmalı kulübe  destek olmalıyız.

Bjk kredi  kartları 

14-Beşiktaş markasını yukarıya  taşıyacak her türlü pozitif  harekete destek  olmalıyız. (cometoBeşiktaş ve diğer kulüp pr çalışmaları gibi) amatör şubelere   basketbola  önem  verip takımlarımızın  yanında olmalıyız.

15- twitter instagram youtube  ve  facebook  ta kulübü takip  etmeli başka taraftarlarında takip etmesi için sık sık  önermeliyiz.

16- sosyal medyada  Beşiktaşlılar  olarak  bir  arada  durmalı bölünmemeli kavga  etmemeli  gücümüzü boş işlere  ve gündemlere  harcamamalıyız  birlikten  kuvvet  doğar,  hep  beraber başaralım.

1 yorum:

  1. İstanbul'a turistik veya iş amaçlı geziye gelenlere maç günü maç bileti ve yer rezerve edilirse mutlaka satılır.Tahminen 1000 kişi.

    YanıtlaSil

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About